Mindenki szükségesnek tartja, hogy szoptatás előtt megmossa a mellét?
Figyelt kérdés
nem kötekedés képp kérdem, de szerintetek ez tényleg szükséges
ma már nem vagyunk földet túró emberek, mindenki tiszta ruhát hord, nem dolgozunk amikor gyesen vagyunk, alig találkozunk idegen emberekkel
még nem volt babám, csak próbálkozunk de ennek nem látom értelmét miért kell a mellet megmosni (fertőtleníteni) szoptatás előtt
amikor megszülsz akkor is full izzadt vagy és ott is egyből mellretétel történik nem?
2011. ápr. 17. 09:49
11/14 anonim válasza:
Szerintem inkább fura hogy ez a benyomásod alakult ki, van vagy 10 ismerősöm babával, de senki soha nem mosta. Én sem, egy évig szoptattam. A baba nyála csak jót tesz neki ha rajta marad.
12/14 anonim válasza:
elvileg azért kell, mert a tej könnyen romlik, könnyen szaporodnak benne a bacik. és a rászáradt tejet kell lemosnod a mellről. ezért kell a használt tejes cumisüveget is kimosni. ez logikus, de bevallom, én se mosom minden alkalommal a mellem.
13/14 anonim válasza:
soha nem mostam le, csak ha ömlött belőle, vagy 2 szoptatás után ragadtam, de a baba miatt soha :)
és én sem földtetúró vagyok :)
14/14 anonim válasza:
nem soha nem mostam. Az anyatej nem steril és a baktériumok nagy része az anyatejben is benne van ami a mellen található. ha az anyatejet nem tudod fertőtleníteni akkor a mellet is teljesen felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!