Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha örökbe adom a lányomat, mi...

Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most 28 hetes terhes vagyok, 20 éves. Sajnos nem tarthatom meg a gyerekemet, mert nem tudnék hova menni vele. Tehát muszáj voltam az örökbeadást választani. Viszont a megtermelődő anyatejemmel mit kéne tennem?
2011. febr. 24. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Örülök, hogy adsz még egy esélyt magatoknak, remélem sikerülni fog!!! Remélem, azért megosztod velünk, hogy mire mentetek?!

Egy két hónapos kisfiú anyukája

2011. márc. 7. 15:34
 72/83 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Őszintén örülök én is annak, hogy átgondolod, és megteszel mindent annak érdekében, hogy együtt maradhassatok. Hidd el, egyszer évek múltán, de elég csak 3 hónappal a születése után hálát fogsz adni az Istennek, hogy átgondoltad, és megtartottad, mert nincs nagyobb boldogság, mint a gyermekedet ölelni, puszilni, nézni ahogy felnő!!! TARTOM AZT, HOGY HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED ÍRJ BÁTRAN!!! Amiben tudok, segítek!!!

Üdv: "Névtelen bátor"

2011. márc. 7. 22:20
 73/83 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező? Mi a helyzet sikerült valamit elérni? Nagyon-nagyon remélem, hogy igen, gondolok Rád!

Ami a legfontosabb: Te tudod legpontosabban mi a helyzeted, mit tudsz felvállalni, mi a legjobb Nektek! A belső hangodra hallgass, ne az itt is, ott is, a neten is okoskodókra (itt magamat is értem)!

2011. márc. 9. 10:59
 74/83 A kérdező kommentje:

Hála nektek, kezdek bizakodóbb lenni, és remélem sikerrel járok.

Majd leírom, mi lett a végeredménye az egésznek..

Szurkoljatok nekem!!

2011. márc. 9. 13:45
 75/83 xStefix ***** válasza:
;)
2011. márc. 9. 15:22
 76/83 anonim ***** válasza:
NAGYON-NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!
2011. márc. 9. 21:23
 77/83 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok én is!!!!

Tudsz már valamit?

2011. márc. 14. 10:11
 78/83 anonim ***** válasza:
Van már valami döntés? Írj,ha igen!
2011. ápr. 30. 20:17
 79/83 xStefix ***** válasza:

Talán nem baj, ha én (is) írok, nem tudom, a kérdező mikor jár errefelé... Mostanában fog szülni.

Végül is örökbeadják a picit.

2011. máj. 2. 22:26
 80/83 anonim ***** válasza:

Akkor nem oldódott meg a probléma?

Nagyon sajnálom!

Kívánom, hogy ezek után az életben minden, de minden sikerüljön neki, és legyen boldog sok-sok csimotával!!!

2011. máj. 3. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!