Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?
Kedves Kérdező!
Örülök, hogy adsz még egy esélyt magatoknak, remélem sikerülni fog!!! Remélem, azért megosztod velünk, hogy mire mentetek?!
Egy két hónapos kisfiú anyukája
Kedves Kérdező!
Őszintén örülök én is annak, hogy átgondolod, és megteszel mindent annak érdekében, hogy együtt maradhassatok. Hidd el, egyszer évek múltán, de elég csak 3 hónappal a születése után hálát fogsz adni az Istennek, hogy átgondoltad, és megtartottad, mert nincs nagyobb boldogság, mint a gyermekedet ölelni, puszilni, nézni ahogy felnő!!! TARTOM AZT, HOGY HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED ÍRJ BÁTRAN!!! Amiben tudok, segítek!!!
Üdv: "Névtelen bátor"
Kedves Kérdező? Mi a helyzet sikerült valamit elérni? Nagyon-nagyon remélem, hogy igen, gondolok Rád!
Ami a legfontosabb: Te tudod legpontosabban mi a helyzeted, mit tudsz felvállalni, mi a legjobb Nektek! A belső hangodra hallgass, ne az itt is, ott is, a neten is okoskodókra (itt magamat is értem)!
Hála nektek, kezdek bizakodóbb lenni, és remélem sikerrel járok.
Majd leírom, mi lett a végeredménye az egésznek..
Szurkoljatok nekem!!
Nagyon szorítok én is!!!!
Tudsz már valamit?
Talán nem baj, ha én (is) írok, nem tudom, a kérdező mikor jár errefelé... Mostanában fog szülni.
Végül is örökbeadják a picit.
Akkor nem oldódott meg a probléma?
Nagyon sajnálom!
Kívánom, hogy ezek után az életben minden, de minden sikerüljön neki, és legyen boldog sok-sok csimotával!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!