Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha örökbe adom a lányomat, mi...

Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most 28 hetes terhes vagyok, 20 éves. Sajnos nem tarthatom meg a gyerekemet, mert nem tudnék hova menni vele. Tehát muszáj voltam az örökbeadást választani. Viszont a megtermelődő anyatejemmel mit kéne tennem?
2011. febr. 24. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet hogy az anyai ösztön még nem indult be nála?Mert én totál belegondoltam magam a helyébe és inkább meghalnék mint sem oda adjam valakinek a babáimat!!!!!!!!És ezt tök komolyan mondom.Szegényen is lehettek boldogok!!!!

És hidd el hogy amint megszületett elveszik tőled és többet nem is látogathatod.Kérdezz rá,hogy hogyan működik a dolog!

2011. febr. 26. 11:43
 32/83 anonim ***** válasza:
79%

2. oldal, 21.06 vagyok -utánam szólónak írom:

Igen, azért fontos, hogy sokan várnak babára, mert ők tudatosan eldöntik, hogy szeretnének, készülnek rá. A kérdező nem akart szülni, csak fél az abortusz következményeitől, azért hordja ki a terhességét. Mindazonáltal minden tiszteletem az övé, hogy átlátja, hogy semmilyen szempontból nem alkalmas sem ő, sem a párkapcsolata, sem a körülményei egy gyermek fogadására.

Az más kérdés, hogy mi örökbe tudnánk-e adni a saját picinket. De az ő helyzetét csak ő értheti meg teljesen! Az szép és nemes dolog, hogy ajánlunk föl neki babaruhákat -én is szívesen, szoktam rászorulókkal jótékonykodni-, de ugye nem gondoljuk, hogy pár babaruha megváltoztatja a döntését, hiszen ennél jóval több kell -anyagilag tekintve és máshogy is- egy baba fölneveléséhez.

2011. febr. 26. 12:45
 33/83 anonim ***** válasza:
27%

Itt már elhangzott minden érv, pro és kontra, de az én véleményem is az, hogy a pénz nem lehet akadály. A háborúk alatt is születtek gyerekek, pedig akkor tényleg nem volt "alkalmas" a helyzet!!! Az a baj a mai világban, hogy mindenki rögtön a saját kényelmére gondol. Pl. ebben a szituban is: miért kéne pénz egy babához? Ruhája pelenkája lenne, mert már itt egy csomóan felajánlották a segítségüket. ennivalója lenne:tej. Nem beszélve arról, hogy eddig is megéltek a szülei, nem haltak éhen, ezután kapnának gyest, meg családit, ami persze nem sok, de a baba miatt megnövekedett kiadások fedezésére elég lenne.

Ezeket pedig nem csak úgy, az ujjamból szoptam, hanem én is egy háromgyermekes édesanya vagyok, aki se a saját, se a férje szüleitől nem kapott anyagi támogatást, mégis tisztességesen eltartotta és felnevelte a gyermekeit.

2011. febr. 26. 14:13
 34/83 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,

a ruha pelenka nem minden,(van itt valaki a felajanlok kozul aki kepes 2,5 eves koraig biztositani neki a pelenkat?)

azt irod kaja lene:tej...mivan ha nem lesz teje es tapszerre szorul?azt ki fizeti?

gyogyszereket ki fizeti?ha megbetegszik.

lessz neki hol aludni?

Hozzataplalasnal megveszi neki a gyumolcsoket,zoldsegeket?

ha nem lesz tobb felajanlas ki veszi meg a tobbi kisruhajat a gyereknek?lesz cipoje?

Szoval igenis kell egy hater a babahoz,ha az alapok nincsenek meg a legjobb dontest amit hozhat egy anya ha olyan helyre adja a babajat ahol ezeket megkaphatja.egy igazi anya nem az onzo erdekeit nezi(nekem menyire faj ha elveszik tollem)hanem a gyerek erdekeit tartja szem elott.

Kerdezo minden tiszteletem a tied,nem a konnyebb utat vaalsztottad(abortusz).Fontolj meg mindent,meg van idod,ha semmi nem valtozik pozitiv iranyba akkor gondolj arra hogy a gyerekednek az erdekeit nezted,neki akartad a legjobbat.

Popsitorlo?kenocs?

2011. febr. 26. 16:56
 35/83 anonim ***** válasza:
bocsi nem tudom hogy kerult oda ez a vegere,az elejere irtam.
2011. febr. 26. 16:57
 36/83 anonim ***** válasza:

nem értem....attól hogy MOST nincs pénzük, attól pár hónap mulva már kaphat a párja olyan munkát, ami a gyessel, csp-vel kiegészítve biztosítja az alap dolgokat, ha pl párja szüleinél meghúzhatják magukat egy időre!!!

Nem értem miért kell az adott anyagi helyzetet kivetíteni hónapokra, évekre!!!Ezért fogy a magyar, mert alig vannak olyanok, akik pl albérletbe be mernek vállalni gyereket!

2011. febr. 26. 18:46
 37/83 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, de nem veszitek észre, hogy a kérdező már döntött. Valószínűleg így is nagyon nehéz neki, miért teszitek még nehezebbé? Egyikőtök érzéktelenebb, mint a másik!
2011. febr. 26. 21:12
 38/83 anonim ***** válasza:
Vajon tényleg az érdekelte amit kiirt a kérdésben?Nem ítélem el,nem lehet könnyű neki.
2011. febr. 26. 21:20
 39/83 anonim ***** válasza:

Én sajnálom a kérdezőt... Nem elég a maga baja még idejön pár felbőszült anya fröcsögni, hogy ne adja örökbe a gyerekét...

Kíváncsi vagyok, hogy ugyanezek az anyukák ha most feltenném a kérdést, hogy elvetessem-e a babámat, hányan mondanák, hogy inkább adjam örökbe... Szerintem kivétel nélkül mind...

Ezen tessék elgondolkozni.

2011. febr. 26. 21:29
 40/83 A kérdező kommentje:

Tudjátok biztosan terhesen sokkal érzékenyebbek a nők. Lassan már az beleőrülök, szeretném a babát, de nincs helyem. Itt a barátoméknál is csak addig maradhatok, amíg a kisbaba megszületik. Ha most elmegyek anyaotthonba, akkor is onnan hova mehetnék? Nem tud a barátom se annyit keresni, hogy rövid idő alatt lehetne egy házunk, vagy albérlet, főleg ha ott van még a kicsi is akinek sok-mindenre szüksége lenne.

Azt akarom hogy a babának ne kelljen nélkülöznie, ahogy nekem kellett egykor.

Még én se tudom, hogy hova fogok menni, hol fogok lakni, mert a barátoméknál is max még 4 hónapot maradhatok. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, nagyon rosszul érzem magam, lagszivesen kiugranák az ablakon, de nem így akartuk...

2011. febr. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!