Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?
Miért, te hol vagy?
Mindenre van megoldás, ha igazán akarod. Ahol vagy? Szülők? Nagyszülők? Rokonok? Barátnő? Anyaotthon?
Nagyon sok helyen tudnak segíteni, ha akarod. Kezdheted mindjárt a védőnőnél. Családsegítőnél. Ha nincs természetes támaszod. (Az a családot, illetve a felsorolt személyes körödet jelenti)
Szólj, ha segítség kell. Ne mondj le a gyerekedről.
Köszönöm a választ!
Ha lenne más megoldás, nagyon örülnék, a családom a sorsomra hagyott, azt mondták megérdemlem. Az abortuszt azért nem választottam, mert nem volt szívem hozzá, és féltem, hogy később nem lehet majd..
Most a barátoméknál élek, aki csak most fog végezni a sulival, náluk meg nem férnénk el a babával...
Kell egy ház meg anyagi biztonság, ami még nincs meg.
Barátod mit mond? Közös a döntés? Ott nincs hely?
Miért akadály, hogy vidéki vagy, a barátod pedig pesti? Választanod kell a barátod és a baba között?
Bocs, hogy sokat kérdezek, de nem értem. Nem akarod a bébit, vagy nem tehetsz mást? Mert nem mindegy.
Szia!
Muszáj erre írnom, hogy kérlek, gondolkozz ezen még! Tudom, hogy mást sem teszel, de ha örökbeadod, örökre boldogtalan leszel!
Egy gyermeknek az anyja mellett a legjobb és nehogy azt hidd, hogy a kapcsolatod a barátoddal maradhat ilyen, ha megszültél! Depressziós leszel, a hormonjaid tombolni fognak a gyerek után és sose fogod magadnak megbocsátani és neki sem, hogy hagyta!
A legtöbb örökbeadó anyának borzalmas trauma az elválás, még azoknak is, akik csak lekésték az abortuszt, ha te meg amúgy sem lettél volna rá képes...a legtöbbjük 30 év elteltével is minden áldott nap gondol a gyermekre!
MI lenne, ha anyaotthonba mennél vele?
Nagyon remélem, hogy jól döntesz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!