Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha örökbe adom a lányomat, mi...

Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most 28 hetes terhes vagyok, 20 éves. Sajnos nem tarthatom meg a gyerekemet, mert nem tudnék hova menni vele. Tehát muszáj voltam az örökbeadást választani. Viszont a megtermelődő anyatejemmel mit kéne tennem?
2011. febr. 24. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
78%

Mind szép és jó amit leírtatok, de a gyereket fel kell nevelni és a semmiből nem lehet.

A boltban sem lehet semmiből tejet, kenyeret venni...

2011. febr. 25. 08:18
 22/83 anonim ***** válasza:
0%

Én is azt mondom, mint a válaszadók többsége, hogy ne tedd meg, mert nagyon-de nagyon boldogtalan leszel.

Amint mondták a többiek, 1,5 évig anyaszállón ellakhatnátok, addigra biztos vagyok benne, hogy találna a párod munkahelyet. Meg amikor szünet van a suliban v. hétvége akkor is mehet/mehetne dolgozni.

Ne adjátok fel azt a csodálatos dolgot, ami az életeteket teszi boldoggá...még ha nehéz körülmények között is indultok el erre a nagy útra.

Igazából majd csak akkor fog benned tudatosulni, hogy gyermeked lesz/van és anya lettél, amikor rárakják a megszületése után a mellkasodra...

Gondoljátok meg!

2011. febr. 25. 09:01
 23/83 anonim ***** válasza:
Ja, és bárhogy is döntesz, kíváncsi leszek/vagyok rá.
2011. febr. 25. 09:01
 24/83 anonim ***** válasza:
0%

Akik azt mondjátok, hogy igen, adja örökbe,azok miért gondoljátok, hogy később nem lesz pénze???

Oké, hogy most nehéz lenne, de a barátja most végez a sulival, szerez egy állást, ha az ő szüleinél valahogy meg tudnak húzódni egy ideig, akkor menne!!!!!

Én is azt mondom, hogy GONDOLD ÁT!!!!

Tudom, nem a kérdésre válaszolok, de ha mindketten szeretnétek pároddal, akkor egy életen át szenvedni fogsz a miatt. hogy örökbe adtad!!!

és ha kell én is szívesen segítek!!!!Csak gondold át még egyszer!Kérlek!!

2011. febr. 25. 09:24
 25/83 anonim ***** válasza:

Hova lettél kedves kérdező?

Mire te szülsz nekünk is lenne rengeteg holmink amit oda tudunk adni!

2011. febr. 25. 10:29
 26/83 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom hogy ott a kórházban már aláirattatnak veled egy papírt hogy beleegyezel az örökbe adásba és többet nem keresed.Tehát nem látogathatod majd.Jól gondold meg szerintem.
2011. febr. 25. 11:35
 27/83 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki írt nekem.

Én is tisztában vagyok a helyzetemmel, és tudom milyen boldogtalan leszek, de sokkal rosszabbul érezném magam, ha nem tudnám megadni, a kislánynak azt amire szüksége van. Nagyon szeretném megtartani a babát magunknak, de sajnos ilyen helyzetbe kerültünk.

Nagyon sokat sírtam és azzal nyugtatom magam, hogy legalább lehet gyerekem. Ez a legjobb dolog, és ez fog erőt adni, és utána járunk kihez is kerül majd a baba.

Köszönöm mindenkinek aki írt.

2011. febr. 25. 22:37
 28/83 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ez már tuti végleges??

Nem akarok nagyon indiszkrét lenni, de kérlek írd le nagy vonalakban konkrétan mi az, amiért nem tudod megtartani!

Mert szerintem ha valaki áldott állapotban van, és sír, annyira szeretné megtartani a babát, és a párja is szeretné, akkor ott nagyobb gondnak kell lenni, mint annak, hogy nincs pénz....

Amúgy hidd el nincs "tökéletes időpont" a gyermek vállalásra!És tuti mikor megszületik, szüleid is meglágyulnának!

Nálunk úgy jött a baba, hogy férjemnek volt munkája, nekem nem.Kérdés nem volt, hogy megtartjuk-e, pedig tudtuk, hogy gyed-et nem fogunk kapni.Aztán jött egy picit nehezebb időszak, kb mikor 3 hónapos voltam, nem úgy alakult férjem munkája, ahogy gondoltuk.Munkahelyváltás, hála Istennek meg tudtuk venni a dolgokat, de sok mindent kaptunk(pl babakocsi,ruhák).És így is nagyon megnéztük mit hol veszünk.Ügyeleten szültem, a doki kapott egy kis ajándékot a 6 hetes vizsgálaton, pénzt nem tudtunk adni, pedig adtam volna a szülésznőknek is, mert jófejek voltak!

Na úgy tűnt minden rendben, esetleg a családit, meg a gyest félre tudjuk tenni, aztán most úgy vagyunk, hogy férjemet 2 hónapja nem fizették ki, mert a főnökének sem jönnek be a pénzek, szóval van a havi csp, meg a gyes, múlt hónapban kölcsön kellett kérni, mert albérletben lakunk és sem a rezsit, sem a bérleti díjat nem tudtuk kifizetni.De nem aggódunk!Párom minden erejével azon van, hogy legyen valami változás!

Ezt csak azért írtam le, mert hiába tervez az ember, jöhetnek olyan dolgok, amikre nem lehet előre felkészülni!

És most írhatják mások, hogy ezért kell előbb saját ház, autó, pénz a bankszámlán, de szerintem az sem jelent teljes biztonságot, akkor is bejöhet valami baj.

És igen, nehéz a helyzet, de tudom, hogy minden rendben lesz, és én vagyok a legboldogabb, amiért van egy csodálatos 4 hónapos kisfiam!Igen, lehet hogy most olcsó kajákat eszünk, és pelusból sem a szuper minőséget vesszük, de nem ezek azok, amik meghatározzák a fiunk életét!!És tudom, hogy ez egy átmeneti helyzet!

Ezt csak azért írtam le, hogy most még van időd, gondold át a dolgokat, mert ha férjed a baba örökbe adása után kap egy viszonylag normális munkát, akkor soha nem fogod magadnak megbocsátani, hogy másnak adtad a babádat, akit Te hordtál ki, Te szülted meg!És akkor már nem lesz visszaút!!!!

2011. febr. 26. 09:03
 29/83 anonim ***** válasza:
51%

Egy kicsi lélek fejlődik az édesanyjában,

fogalma sincs arról, hogy neki nincs helye e világban.

Édesanyja mellett szeretne maradni mindörökre,

De ahogy a világra jön, búcsúzhat örökre.

Nem lesz cici, mi vigaszt ad és nyugalmat,

Nem lesz anya, ki megóv és oltalmaz.

Sok reményvesztett pár vár már rá földöntúli örömmel,

Nem értik, hogy egy kisbaba, igazi anya nélkül marad örökre.

Etetik, gondoskodnak róla, meghalnának érte.

De egy baba az igazi édesanyáért lett, született, és élne!

2011. febr. 26. 09:35
 30/83 anonim ***** válasza:
36%

Ne haragudj kedves Kérdező, de ha utána is jársz annak, hogy kinek adtad a gyermekedet, gondolod, hogy az a család, majd Téged/Titeket szívesen lát, és vár Benneteket családi ebédre, amikor a kisbabátoknak lesz a szülinapja...

Vagy hogy gondoltad, hogy majd titokban meglesed, és esetleg idővel elébe állsz, hogy én vagyok az anyukád, akinek nem volt pénze és örökbe adott?

Hogy magyarázod ezt el neki?

Ha meg lesz másik gyermeked, mit mondasz neki, hogy van egy édestestvéred valahol a nagyvilágban v. ha úgy adódik megmutatod neki, hogy nézd ő a tesód?! Neki is hogy magyarázod el? Vagy hallgatsz örökre és hazudsz magadnak is meg a gyermekednek is?

Miért akarod a gyermeked sorsát megpecsételni???

Ne tégy olyat, amit holnap megfogsz bánni, mert megfogod, ez tuti!

Nehogy azt hidd, hogy te vagy itt az első vagy az utolsó, aki ilyen körülmények között szül és neveli fel a gyermekét!!!

Ne haragudj, hogy ilyen kemény voltam, de próbálnálak rábírni, hogy egy kicsit felnőtt ésszel gondolkozz!!!

Még akkor is megtartanám, ha nem ennék, innék kenyéren meg vízen kívül mást!!!

NE HAGYD, HOGY AZ ÖRDÖG VEZESSEN!!!!

2011. febr. 26. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!