Ha örökbe adom a lányomat, mi a legjobb döntés az anyatejjel kapcsolatban?
Ez komoly? Azért adja örökbe, mert rengetegen várnak babára?
A babák meg a saját anyjukra vágynak!
Bocsi, én is OFF-olok.
Tényleg nehéz helyzetben vagytok, az tuti. De, mindent lehet, csak akarni kell.
Szóval a babának a cuccokat a védőnő segítségével is be lehet szerezni. Kiságy sem muszáj neki, eleinte veletek is alhat. Eleinte, ha minden jól megy, akkor tudsz szoptatni, így szinte csak pelusra kell költeni, abban is van olcsóbb, ami jó is.
A baba születése után megkapod az egyszeri anyaságit, ami most nem tudom pontosan mennyi, de 65ezer körül van, ebből lehet vásárolni. Utána meg havonta 37ezret kapsz (gyes+családi). Babakocsi sem kell az első pár hétre, elég levegőztetni, de használtan nagyon jó kocsikat lehet kifogni (én 8000ért vettem a teszveszen, nagyon jó állapotban). Ruhákat a turiban nagyon jókat lehet találni fillérekért, de a családsegítőbe is szoktak bevinni ruhákat, ott is lehet érdeklődni.
A párod nem tudom milyen suliba jár. Szakmája lesz? El fog tudni helyezkedni benne? Kérhetne a sulitól egyéni tanrendet, és elmehetne dolgozni valahova segédmunkásnak, míg elvégzi a sulit. Vagy valamilyen munkát biztos tudna találni, ha akar.
A párod anyukája nyilván azért is szeretné, mert szeretné még látni az unokáját. A többi rokon mit szól a babához? Senki sem támogat, vagy csak a szüleid fordultak el tőled?
Ha tényleg ennyire szeretnétek azt a babát, akkor tegyetek érte, hogy veletek maradhasson.
Ha mégis örökbe adjátok, akkor én tuti a nyílt örökbefogadás mellett döntenék, hogy tudjam, hogy minden rendben van vele, néha láthassam, vagy mondjuk küldjenek róla időnként képeket. Nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy valahol van egy gyermekem, akiről semmit sem tudok. Aztán 20 év múlva elém áll, hogy miért dobtál el?
Szorítok, hogy jól döntsetek!
Mivel tudnék neked segíteni?
Baba neme?
Esetleg küldenék pár ruhát.
Biztosan segítenének mások is!
Én belehalnék ha nekem oda kellett volna adnom valakinek a babáimat:(
Azert az erdekes hogy azoknak akik el akarjak vetetni a gyereket rogton az orokbeadassal jonnek a valaszadok,most egy egy lany aki keptelen eltartani a sajat gyereket es hozott egy dontest ami a picinek a legjobb,erre meg fajditsatok a szivet.
Gondolom nem jokedvebol hozott ilyen dontest es minden lehetseges modot szambavett hogyan tudna megtartani.
kapsz gyogyszert ammitol elapad a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!