Miért kap durva kritikát az a nő, aki sokáig, akár 4 évig szoptat?
ugyanaz a véleményem, mint a legtöbb hozzászólónak: 4 éves gyereket(és már sokkal kisebbet sem) nem így kell megvígasztalni, ha az orvos"meggyötri". ez enyhén szólva is helytelen és nem értem, hogy te ezt hogyhogy nem érzed? kijössz a gyerekkel az orvostól, mondjuk egy injekció után és a szájába rakod a melled? vagy pl. mérges a gyerek, mert nem sikerült neki valami, vagy nyűgös stb. és odamegy hozzád bekapni a melled?!
a másik: 4 évesnek már réges -régen nincs szüksége az anyatejre, nem is jön már ilyenkor a mellből szinte semmi, csak a gyerek szopogatja.
leírtam a véleményem, mert kérdezted.
Attól függetlenül hogy én sem szoptattam 4 éves korig a lányomat (23 hónapig szopizott, és már ez ellenérzéseket keltett sok mindenkiben), azért megkérdezném az "undorodókat", hogy mit szóltok ahhoz hogy egy 4 évesnek cumi van a szájában? CSak elalváshoz, meg csak ha nagyon ideges... Igaz? Nem egy gyereket ismerek, aki bizony nagyban cumizik még 4 évesen. És ha belegondolok, akkor az miért lenne jobb? Hiszen mindkettő egy célt szolgál, a szopómozgás keltette megnyugvást, nem?
Egy 4 évesnek nem a tej kell már..., de szerintem vannak gyerekek, akiknek tovább kell ez a fajta (cici, vagy cumi) tevékenység.
Engem speciel a cumi zavar a nagyobb gyerekek szájában! Ja és még ott az ujjszopás iskoláskorban...
14:06! Köszönöm a hozzászólást, ugyanúgy, mint a cumizást felhozó anyukának.
Ellenben annak, aki úgy képzeli, hogy kijövök a dokitól és a gyerek szájába tömöm a mellem, üzenem, hogy még életében nem látott szopó gyereket, ha ilyenek látja a dolgot.
Arról is megvan a véleményem, amikor túlzottan a 4 fal közé száműzünk valamit. "Csinálják otthon, csak én ne lássam, mert akkor kiakadok". Min akadsz ki? Akadj ki azon, hogy vernek egy gyereket, hogy a játszótéren bagóznak, hogy a kutyát ott sz*aratják a homokozóban, hogy köpködnek, szemetelnek, agresszívak egymással az emberek. De ez ugye megszokott, mert gyakori. Egy 4 éves szopó gyerek meg visszataszító.
Az utcán túró-rudit majszoló gyerek nem bírja ki hazáig? A villamoson eszegető felnőtt nem bírja ki hazáig?
Tudod, mit nem értek? Ha olvastad az elejét, láthattad, hogy egy itt adom válaszom miatt tettem fel a kérdést. A valós életben soha nem ért ilyen kritika sem az orvostól, sem a családomtól, sem az ismerőseimtől. Nekik természetes volt. Annak idején a testvérem egy lovas farmot üzemeltetett. Rengeteg külföldi járt hozzá. Mi is sokat voltunk ott, sokszor látták, hogy szoptatom a gyereket. Mindig mosolyogtak, ha ránk néztek, és rengeteg dícséretet kaptam külföldiektől, magyaroktól egyaránt. Itt meg hirtelen undorító, gyomorforgató pedofil lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!