Ha nem akarok szoptatni hogyan alitsam le hogy ne legyen tejem de hogy ne kell feljem magam sem?
39, lehet hogy a kérdező a TE fogalmaid szerint nem jó anya, de te általánosságban véve vagy egy gusztustalan patkány. Remélem nem szaporodtál, mert egy szerencsétlen kisgyerek nem érdemli, hogy egy ilyen mártírom kispicsuka mellett nőjön fel.
Tápszertartó meg inkubátor, ez komoly? Remélem belefulladsz a szaros anyatejedbe.
Koszii utolso de ne pazarold az energiád rad sajnos ilyenek is vannak ès sajnos itt bir mondani amit akar mert ugysem tudjuk ki valojában...Amugy Meg kitudja milyen èlete volt hogy most ilyen undok lett
Nekem elèg ha a kicsinek semmi baja ès hogy èn tudom hogy ő jol van...
Neked meg Szegènykèm,
Közèp iskolát is átjártam amugy de itt nek vagyok orán meg nem is vagyok magyar majd ha te megtanulsz helyesen más nyelvet beszèlni is meg irni valami ujat jelenkez🫡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!