Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem akarok szoptatni...

Ha nem akarok szoptatni hogyan alitsam le hogy ne legyen tejem de hogy ne kell feljem magam sem?

Figyelt kérdés
Mar elkezdtem szoptatni mert feltem nemet mondani es csak 2 nap telt el de le akarom alittani fejés nélkûl....Van modja ra?

2024. júl. 21. 08:09
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek

Elfelejtettem valaszolni

A negativ komentek nem is szamitottak szoval nem kell izgasatok magatokat

Nem vagyok depreszios sot inkabb nagyon boldogabb vagyok a kicsimel mint barki akit ismerek

Ezek akik irigyek mert nekik nem volt valasztasuk hogy valaszanak es akkor ugy dontottek hogy eljenek ahogy muszaly en nem akartam ugy Igen feltem a pocsek emberektol de mosabb mar senki nem erdekelt es a baba nem veletlen volt ♡

dec. 7. 07:00
 32/42 anonim ***** válasza:
5%

Remélem legalább te érted, hogy most mit akartál mondani.

Amúgy igen, aki regge 7-kor már részeg, az inkább ne szoptasson.

dec. 7. 07:07
 33/42 A kérdező kommentje:

Igazabol nagyon sajnalak

Azert mert nem tudok magyarul

De elvezd a sajat eleted ha van egyaltalan vagy csak itt heversz probalkozva azzal hogy ne csak a te eleted legyen pocsek

Amugy udvozolek nem tudtam hogy olyan okos vagy hogy te az uzenetembol latod hogy reszeg e vagyok vagy nem

Ijesmit Meg nem lattam gratulalok

Hahahhaha

dec. 7. 08:38
 34/42 A kérdező kommentje:

Amugy csak megsugom nemm szoptattam azert mert van valasztasom es mert van egy nagyon megerto ferjem aki velem all Meg ha neha nem is kene

Imadom a kárörvendöket de itt nem talalsz semmit

dec. 7. 08:42
 35/42 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok depreszios sot inkabb nagyon boldogabb vagyok a kicsimel mint barki akit ismerek

Épp elég ha a kicsikéd nem boldog mert te vagy az anyja, olyan nő aki már a születésénél is magát helyezi előtérbe. Remélem a pasid se szopkodja a melled mert fújj undi.

Szerinted milyen érzés lesz a gyerekednek hogy ennyit nem ért az anyjának?

dec. 8. 12:04
 36/42 anonim ***** válasza:
69%
31 tanulj meg írni kérlek, ha már szoptatni nem szoptatsz a tanulatanságot ne add át szerencsétlen gyerekednek.
dec. 8. 12:05
 37/42 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣🤣🤣

Ahogy mondod ugy lesz

dec. 8. 14:40
 38/42 anonim ***** válasza:
34%

35, remélem most, hogy belerugdaltál egy anyukába, neked patakokban folyik a tejed és feleannyiba se kerül a csomag pelenka.

Komolyan ezen akadtok fenn? Mert a szoptatás tesz anyává? Vagy a szülés? Rengeteg olyan anyuka van a környezetemben, aki nem szoptat, de horribili diktu: nem is szült, mert adoptál, mégis csodálatos édesanya. Ez nem testnedvektől függ. Ha lenne egy kis EQ-d, akkor te is értenéd.

dec. 9. 09:07
 39/42 anonim ***** válasza:
35%

38.. nem a szoptatás tesz anyává, hanem az ha a legjobbat akarom a gyerekemnek, akkor is ha nekem az kellemetlen. Egy szülő nem lehet önző, nem a gyerek akart megszületni.

Az én szememben az rossz anya aki nem a legjobbat akarja a gyerekének. Az meg más ha valaki nem tud szoptatni.

Kérdező, mond, hogy ne érsz rá szoptatni, mert vissza kell menned általános másodikba, hogy legalább elemi szinten megtanulj helyesen írni ne hozd szégyenbe a gyereked.

És az ilyet ne hívd anyának max inkubátor meg tápszertartó szerkezet.

dec. 9. 17:32
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
Jelentettelek utolsó, ennyire gusztustalan nem lehetsz. Remélem a gyerekednek nem ezt a példát mutatod
dec. 9. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!