Ha nem akarok szoptatni hogyan alitsam le hogy ne legyen tejem de hogy ne kell feljem magam sem?
Koszonom mindenkinek
Elfelejtettem valaszolni
A negativ komentek nem is szamitottak szoval nem kell izgasatok magatokat
Nem vagyok depreszios sot inkabb nagyon boldogabb vagyok a kicsimel mint barki akit ismerek
Ezek akik irigyek mert nekik nem volt valasztasuk hogy valaszanak es akkor ugy dontottek hogy eljenek ahogy muszaly en nem akartam ugy Igen feltem a pocsek emberektol de mosabb mar senki nem erdekelt es a baba nem veletlen volt ♡
Remélem legalább te érted, hogy most mit akartál mondani.
Amúgy igen, aki regge 7-kor már részeg, az inkább ne szoptasson.
Igazabol nagyon sajnalak
Azert mert nem tudok magyarul
De elvezd a sajat eleted ha van egyaltalan vagy csak itt heversz probalkozva azzal hogy ne csak a te eleted legyen pocsek
Amugy udvozolek nem tudtam hogy olyan okos vagy hogy te az uzenetembol latod hogy reszeg e vagyok vagy nem
Ijesmit Meg nem lattam gratulalok
Hahahhaha
Amugy csak megsugom nemm szoptattam azert mert van valasztasom es mert van egy nagyon megerto ferjem aki velem all Meg ha neha nem is kene
Imadom a kárörvendöket de itt nem talalsz semmit
Nem vagyok depreszios sot inkabb nagyon boldogabb vagyok a kicsimel mint barki akit ismerek
Épp elég ha a kicsikéd nem boldog mert te vagy az anyja, olyan nő aki már a születésénél is magát helyezi előtérbe. Remélem a pasid se szopkodja a melled mert fújj undi.
Szerinted milyen érzés lesz a gyerekednek hogy ennyit nem ért az anyjának?
🤣🤣🤣🤣🤣
Ahogy mondod ugy lesz
35, remélem most, hogy belerugdaltál egy anyukába, neked patakokban folyik a tejed és feleannyiba se kerül a csomag pelenka.
Komolyan ezen akadtok fenn? Mert a szoptatás tesz anyává? Vagy a szülés? Rengeteg olyan anyuka van a környezetemben, aki nem szoptat, de horribili diktu: nem is szült, mert adoptál, mégis csodálatos édesanya. Ez nem testnedvektől függ. Ha lenne egy kis EQ-d, akkor te is értenéd.
38.. nem a szoptatás tesz anyává, hanem az ha a legjobbat akarom a gyerekemnek, akkor is ha nekem az kellemetlen. Egy szülő nem lehet önző, nem a gyerek akart megszületni.
Az én szememben az rossz anya aki nem a legjobbat akarja a gyerekének. Az meg más ha valaki nem tud szoptatni.
Kérdező, mond, hogy ne érsz rá szoptatni, mert vissza kell menned általános másodikba, hogy legalább elemi szinten megtanulj helyesen írni ne hozd szégyenbe a gyereked.
És az ilyet ne hívd anyának max inkubátor meg tápszertartó szerkezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!