Ha nem akarok szoptatni hogyan alitsam le hogy ne legyen tejem de hogy ne kell feljem magam sem?
Feleslegesen belepofázni a másik anya etetési módszerébe, na az nem kötelező. Kelteni a bűntudatot egy ilyen dolog miatt, az pláne nem.
Nem lesz több tejetek és nem lesztek jobb anyák, csak mert ítélkeztek meg prekoncepciókat gyártotok egy tápszeres anyuka kapcsán. Okádék népség vagytok.
Az rendben van, hogy ne keltsunk a másikba bűntudatot, nyilván ez alap dolog, senkinek semmi köze hozzá hogy eteti a gyereket. De ne nevezzük akkor már a szoptatós anyakat szopinácinak. Vagy mert kendőben hordja magán a gyereket hurcianyanak meg osanyanak. Vagy ez rendben van?
Én sem teszek semmilyen megjegyzést a másikra, akkor aki tápszert ad a gyereknek, miért teszi?
"Én sem teszek semmilyen megjegyzést a másikra"
Jah, csak azt fröcsögted ki magadból, hogy biztosan "nem tervezett baba volt,ha nem akarod szoptatni." Meg "gerinctelen" a Kérdező csak azért, mert a kórházban frissen szülés után amúgy is kiszolgáltatottan, ki tudja milyen fájdalmakkal félt szájkaratét vívni a csecsemősökkel.
Tényleg nem teszel semmilyen megjegyzést másokra. Mellesleg a kérdés az volt, hogy a tejet hogyan kell leállítani, nem az, hogy kinek mi a véleménye a szoptatásról.
Tényleg nem teszel semmilyen megjegyzést másokra. Mellesleg a kérdés az volt, hogy a tejet hogyan kell leállítani, nem az, hogy kinek mi a véleménye a szoptatásról.
Le kell vágni, haszna úgysincs már..
Gyógyszert semmiképpen, nem éri meg azzal meg esetleg mellékhatásokkal szenvedni.
Legegyszerűbb, ha mellette tápszert is elkezd kapni napi egyszer, majd kétszer és így tovább, mellette szoptasd is, különben hirtelen abbahagyva begyulladhat a melled. Rendes cumisüveget, cumit használva egyébként is cumizavarossá lehet válni, így lelkileg a babát se fogja megviselni a dolog és magától is inkább üveget szeretne, mintha most egyszercsak nem adnád oda.
25, az hogy neked mindegy a tested, a te dolgod. Tán irigykedsz, hogy máshoz hozzányúl a párja? Vagy neked napi fél liter tejjel többed van, ha neki csúnya a melle?
23, eleve a ti megjegyzéseitekre reagáltunk 😀 akkor mit akarsz? Nem a szoptatós anya a szopináci, hanem az, aki ideböfögi, hogy nem kívánt gyerek volt, csak mert nem akar szoptatni. Meg amelyik ellezdi nyomatni az anyatej jótét hatásait egy olyan kérdés alá, ahol a kérdező el akarja apasztani a tejet. Beleugatni meg kelteni a bűntudatot igazi szopináci ősanya stílus.
Azzal ugye tisztába vagytok, ti baromi okosak, hogy nem csak én írogatok ide, és egy szóval sem írtam, az anyatej jótékony hatasairol, meg hogy szegény gyerek. Vagy ezt már nehezen fogadja be a csoppnyi agyatok?
Nagy divat lett mostanában le ősanyázni mindenkit, mert nektek aztán jogotok van, hogy így beszéljétek a másikról. Ki is törlöm ezt a kérdést a listából, a kutya nem kíváncsi az ,, ideböfögött" szánalmas irományodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!