Mit kell tenni ha nem akarok szoptatni?
Kérdezd meg a kórházban milyet adnak, én azzal folytattam itthon is. Mindkét lányomnál jó volt végig.
Irathatsz fel gyógyszert is ami apasztja a tejet.
Nekem nem kellett. Mindig annyit fejtem hogy ne feszüljön és hideg vizes borogatás is volt néha rajta.
Az első lányomnál egyik sem kellett mert be sem indult, a másodiknál sem sokáig, nagyjából 4-5 napig.
Mikor engem el akarták kezdeni basz*garnitúra emaitt csak közöltem velük hogy az én gyerekem, nem az övéké, a cumit is a szájába adtam. Utána tudták normálisan viselkedni.
#3 "basz*garnitúra" Ez nagyon jó, gondolom autocorrect, de felröhögtem rajta :D
Kérdező, a fiamnak Milumil HA Startot adtak a kórházban. Én nem úgy mentem be, hogy nem akarok szoptatni, de a 3-ashoz hasonlóan nekem se indult be a tej, nem volt egyáltalán belövellés, semmi. Pár napig ment a propaganda, hogy majd beindul az, szoptassak csak, legyen mindig mellen... én meg hülye fejjel első gyerekesként azt hittem, hogy ó hát biztos tudják ők. (Nagyon sokáig nem bocsátottam meg ezt magamnak.) A fiam semmit nem evett, úgy besárgult, hogy végül 3 nap helyett 8-at voltunk bent. Egy ponton már persze rájöttek, hogy ez nem fog menni, és adtak neki pótlást, onnantól kezdett el javulni. Na akkor megfogadtam, hogy a következő gyereknél, ha lesz, már tápszerrel fogok bemenni én is, mert ezt a qrva tortúrát, amin keresztülmentünk ott a Szent Anyatejért, nem vagyok hajlandó még egyszer átélni. Így is lett, a lányom születésekor már vittem be a Milumil HA Startot. Nekünk jó volt az a tápszer, mindkettejüknek, de ezt ki kell majd tapasztalnod, hogy nektek mi válik be.
(#1 voltam)
5!
Nálunk a cigány csajnak nem indult be a teje. Pont neki....
Addig ordított a babája,igen. Már a végén nem csak ő sírt, mármint a csaj,hanem majdnem én is...úgy sajnáltam a kicsit.
Azért ne hasonlítsuk össze 2,5 kilóval született babákat pl a 4,5 kilósokkal.
Az egyik gyerekem 4 a másik 4,5 kilóval született.
A harmadik nap már simán megették a 70-80 ml tápszert is, aludtak is 4 órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!