Mi a teendő olyan estben ha nem akarok szoptatni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan máris átkoznak,de vállalom. 3. gyerekem várom és számomra nem a baromi hosszú vajúdások és nehéz szülések voltak a rémálom ,hanem a szoptatás mind2x. Az egyik mellbimbóm durván befelé van fordulva a másik meg nagyon -picike. Bimbókiemelővel is remalom volt a szoptatás. Az első gyereknél úgy bevérzett a mellbimbóm,hogy félig fityegett konkrétan leszakadt,műteni kellett . Eszméletlen fájdalommal járt. Rengeteget sírtam. A másodikkal ugyanez. Ott már próbáltam fejni és cumisüvegből adni de úgy apadni kezdett . Aztán erőltettem tovább a szoptatást és ismét szakadt a mellbimbó. Dőlt a ver 40 fokos láz rengeteg sírás végül feladtam .1 évig gyógyult. Közbe végig azt hallgattam ,hogy de kell a tej szoptatni kell szaranya vagyok. Testileg lelkileg kikészültem. Most ,hogy jön a harmadik én nem a szüléstől félek ,hanem ettől. Már nem vagyok fiatal így amit határozottan eldöntöttem,hogy nem én ezt nem akarom . Nem akarok szoptatni !! Kész!! Számomra ez tette tönkre az első időszak szépségét. Kérdésem,hogy ezt kinek kell jelezni?? Van -e lehetőség gyógyszerre ,hogy be se loveljen a tej ?? Kérem csak azok válaszoljanak akik nem ősanyák és megértik amin keresztülmentem.2018. jan. 7. 08:50
1/21 anonim válasza:
A nőgyógyászod kérdezd meg erről, szülés után kapsz majd gyógyszert.
Anyatejet tudsz venni is, nem hiszem, hogy sokkal drágább, mintha tápszerezed.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!
2018. jan. 7. 08:59
3/21 anonim válasza:
Dokiddal beszelj. Tud adni gyógyszert, de arra készülj, hogy nem 100%, könnyen előfordulhat mellette is, hogy lesz tejbeloveles vagy kevés tej. Ilyenkor küzd a szervezet a bevitt gyógyszerrel, és az erősebb győz. Lehet, hogy egy szoptatási tanácsadóval érdemes lenne beszelni, hogy mit tegyel, ha gyógyszer mellett is van tej. Kifejjed vagy ne, borogasd vagy sem stb.
4/21 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a hasznos választ !!
2018. jan. 7. 09:21
5/21 anonim válasza:
Ebben az esetben teljesen érthető a dolog. Az orvos szülés után ad gyógyszert, elvileg attól elapad.
6/21 anonim válasza:
Én sem értem az ősanya szöveget, de mindegy. Az ősmamik rosszabbak...😊
Amit én csinálnék: Fejném amíg tudom és nem apad el. Azután tápszer.
7/21 anonim válasza:
Szerintem meg érthető hogy ilyen előzmények után nem akarsz szoptatni. A mások véleménye kit érdekel?! :) dokinak jelezd, és kapsz rá gyógyszert!
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Akkor legközelebbi terhesgondozáson megbeszélem vele 😊
2018. jan. 7. 10:22
9/21 anonim válasza:
Jegeld majd, segíti a tej elapadását.
10/21 anonim válasza:
11es bújj el és gyere elő majd ha viszik a szemetet köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!