Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarok még bunkóbb lenni....

Nem akarok még bunkóbb lenni. De akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Apu egy régi ismerősével folyamatosan tartja a kapcsolatot, és mivel jó barátságban vannak, mi és az ő családja is közel kerültünk egymáshoz, amolyan család barátok. Csakhogy engem a barát és a családja is utál. Soha nem voltam velük jóba, egyszerűen érzem hogy gyűlölnek, és ez meg is nyilvánul. Most nem mondok példákat mert napokig sorolhatnám, de csak éreztétek már ti is, mikor valaki ellenszenvesnek tart.. Nagyrészt annak köszönhető ez, hogy a lánnyukkal nem jövök ki jól. Ő az ellentétem, mind belsőleg, mind külsőleg. Én felnőttesebb, öállóbb vagyok, magas, karcsú, jó adottságokkal, míg ő alasony, duci és "apa-anya pici lánya". Szóval mivel mi nem vagyunk egy hullámhosszon, a szülei meg őt védik, engem megutált az egész család.. :D De nem is ez a gond, hanem ha átmegyünk hozzájuk mindig egyedül ülök és nem csinálok semmit. Ha nem megyek át az bunkóság? Nem szeretek olyan környezetben lenni ahol ki nem állhatnak.. Ti mit tennétek? (A szüleim falaznak nekem persze, tudják hogy nem csípem őket.)

15L

2012. dec. 30. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még a szüleid sem erőltetik, és falaznak neked, akkor mi a fene a kérdés. Ne menj és ennyi.
2012. dec. 30. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:

De azért ha belegondolsz érdekesen veszi ki magát ha a négytagú családból pont én nem megyek, az, akit nem bírnak én se őket.. Abból te mit vennél le? Hogy nem akartam menni és már megint különcöködöm, vagy biztos dolgom volt..?

Vagy szarjak bele? Csak az a baj hogy nem megy.

2012. dec. 30. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most nem bunkóságból, de lehet még örülnének is.
2012. dec. 30. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenki jól jár ha nem mész, te is ők is, hisz senkinek nem kell jópofiznia a másikkal
2012. dec. 30. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi :D
2012. dec. 30. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobban teszed ha nem mész. Örülni is fognak neki legalább ha nem vagy ott. Ez mindenkinek jobb,mert így nem lesz feszültség ,nem kell olyanok körében lenned akikről úgy érzed nem szeretnek... és nekik sem kell téged elviselni maguknál..
2013. jan. 1. 21:08
 7/7 A kérdező kommentje:
tök jó hogy így gondoljátok, örülök neki :D :)
2013. jan. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!