Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit kell tenni ha nem akarok...

Mit kell tenni ha nem akarok szoptatni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szoptatni, ezt a szülés után kell mondani? Ebben az esetben nekem kell vinnem tápszert? Hogyan zajlanak a dolgok ebben az esetben???
2024. jan. 16. 14:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

10#-el egyetértek. Nagy babáknak azért szokott kelleni pótlás is.

Milyen kórház az,ahol neked kell vinni tápszert??? :D Van bent tápszer. Majd azt felírják otthonra is a záróval. Szólsz,és adnak. Ha megjegyzés van megmondhatod,hogy kuss,ennyi. De miért lenne? Itt is szoptatásbarát kórház,de nem szóltak,szobatársnak se. Nekik ehhez nincs közük.

2024. jan. 16. 15:08
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

#11 Szerintem van különbség aközött, hogy nem tud szoptatni, mert egész egyszerűen nem indul be a tej, meg aközött, hogy nem szeretne. Előbbi esetben nyilván adnak pótlást a babának, nem hagyják éhezni egy ponton túl, de ha nem is rakja mellre az anyuka, mondván nem akarja, akkor szerintem nem kötelesek ellátni tápszerrel. Persze ha jófejek, akkor adnak, de nem ez a jellemző, kb szemmel vernek mindenkit, aki nem akar szoptatni...szóval én biztos vinnék magammal, inkább legyen nálam. Otthon úgyis kelleni fog. Nekem a lányomnál marhára nem kapálóztak, hogy jaj, majd adnak ők...

(#7)

2024. jan. 16. 15:19
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Csak ne Kecskemétem szulj...itt konkrétan inkább éhen halasztják a csecsemőt,legalábbis nappal,mint hogy tápszert adjanak. Hihetetlen nyomás van a szoptatás mellett. Inkább vigyél be,ne arra építs hogy ott adnak. És mondd meg határozottan,higyte vagy az anyja,a te létjogosultságod eldönteni,szoptatás e vagy nem. Határozottan és keményen. Így is úgy is szaranyának fognak belyegezni. A tapszerrel nem adok tanácsot,kaptál párat,és babafuggo is melyik jön majd be. Az enyém milumil startot evett.
2024. jan. 16. 15:19
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Hát nekem nem indult meg a kórházban, de itthon sem. Lehetett ez S gyerek mellen folyamatosan akkor se jött. Kb 60 milinel több.. pedig én szerettem volna nagyon szoptatni.. a kórházban adtak mert kértem. De legközelebb én fogok vinni tápszert mert sajnos előre félek hogy ugyanez lesz.
2024. jan. 16. 15:23
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Én mindkét lányom Kecskeméten szültem. Tényleg szoptatás n*cik de ha kiállsz magadért akkor nem fognak beszólogatni. Már milyen jogon is tennék??? Szörnyű hogy hogy tudnak viselkedni a kismamákkal...

#3 #10

2024. jan. 16. 15:24
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk rám is rosszallóan néztek mikor kértem pedig én nagyon szerettem volna ha megindul S tejem...

Utolsó voltam

2024. jan. 16. 15:24
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
12# Akkor sem hagyják éhezni. :) Úgy ahogy ha a gyerekkórházba beérkezel felvételre a babáddal és gyakori tápszert eszik,amit nem vittél,úgy biztosítanak. Sőt,alapjáraton is biztosítanak míg bent tartózkodsz. Ott sincs az,hogy dehát anyuka nem szeretett volna szoptatni,emiatt nem adunk.:D Vicces is lenne. A tb-ből kitelik azért...:) Az oka totál mindegy,hogy akar-e vagy nem tud,a helyzeten nem változtat.
2024. jan. 16. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
15-ös,Ahol ilyenek,ott nyugodtan meglehet lobogtatni a betegjogi képviselő nevét vagy csak odaállni,hogy szeretnéd tudni az elérhetőségét. Egyből fognak adni,írom ezt eüsként. Marhára lenézem aki így viselkedik bent.
2024. jan. 16. 15:27
 19/24 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem akarsz szoptatni?
2024. jan. 16. 16:50
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezd meg a védőnőt
2024. jan. 16. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!