Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért szoptatja egyes anyuka...

Miért szoptatja egyes anyuka még a 3 éves kor feletti gyerekét is? Meddig normális?

Figyelt kérdés

2023. márc. 31. 18:14
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
93%

Magánügy az is, hogy szoptat-e valaki vagy sem, meg az is hogy meddig.

Ettől függetlenül véleményem nekem is lehet. Ismerek egy példát: ott 3,5 éves a nagyobb és szokott "szopizni", mivel a kistesó még baba és az anyja szerint nem lehet megtagadni a nagyobbtól sem, mert követeli. Szinte testvérharc van, hogy a kicsit szoptatják, az ovis gyerek meg lóg szintén a mellen. Szerintem meg nem a gyereknek kéne diktálnia... Egy ilyen kérdésben meg plánee nem. 3,5 évesen egyáltalán nincs szüksége már anyatejre (a kicsinek nyilván igen). A szeretetet és a kötődést pedig máshogy is ki kéne tudni fejezni egy óvodáskorú gyereknél.

2023. ápr. 6. 10:57
 52/53 anonim ***** válasza:
59%
36# vagyok. 51#-es amúgy igen ő dolguk,ha ez kényelmes nekik és jó. Viszont ez már nekem se menne amúgy amit meséltél.:\ Nekem már az sem,hogy tandem az óvodás 3,5 évest plusz egy újszülöttet, de úgy sem,hogy külön külön... A picinek igénye lenne rá,hogy igen is szopizzon amikor szüksége van rá,tehát pl.: 2 óránként az 1 hónapost szoptatom,vagy óránként,mellette a köztes 30 percben a 3,5 éves óvodás gyermeket?Nekem ez sajnos nem férne bele és ez így van a szeretetet máshogyan is ki lehet fejezni.
2023. ápr. 6. 14:17
 53/53 anonim ***** válasza:
84%
en addig tartom normalisnak amig a gyerek nem eszik szilard eteleket . amikor mar fogai vannak, rag es szilard taplalekot eszik, szerintem felesleges, raadasul a szakemberek velemenye szerint akkorra a tejben mar nincs semmifele olyan anyag ami a gyerek fejlodeset szolgalja. en nem tartom helyesnek ennel tovabb szoptatni. es semmifele keppen nem akkor amikor mar bolcsibe vagy foleg ovodaba jar.
2023. máj. 21. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!