Egyik rokonom babója 10hónapos, már szinte mindent eszik, az anyuka mégis napi nyolcszor szoptatja, normális ez? Mert az én babóm 4hós, de ő csak ötször szopizik?
Ezzel szerintem csak azt fogja elérni, hogy totál cicifüggő lesz a gyerek, és majd még két-három évesen is tépni fogja róla a pólót mindenhol, akár mások előtt is.
Ilyen korban oké, hogy van még cici, de napi 8x már nem kéne, nem abból kapja meg a fő táplálékot, vitamint...
Miért zavar hogy ő 8x szoptat?
Te csináld úhgy ahogy neked jó nap4x vagy kevesebbszer
azért felháborító,hogy egy-két bunkó megjegyzés mindig van,sajnálom az illetőt az intelligenciája miatt!
Engem nem zavar úgy csinálja hogy neki tetszik,csak érdekelt,hogy az enyém nem kevés e?Egyébként már panaszkodott,hogy csak úgy alszik el,és nemtudj,hogy később mi lesz!
Szóval azt tartod hasznosnak aki elítéli a 8-szori szopit. De hát azt írtad hogy te pont hogy kevesled a napi 5-öt....
Én írtam a 3.at, tehát azt, hogy minden babának más az igénye, van amelyik babának többször kell szopiznia, van amelyiknek kevesebbszer. Nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!