Az normális dolog, hogy a kutya szoptatja a kismacskát?
Figyelt kérdés
Az anyja eltűnt, és most a kutyához megy az meg szoptatja és mosdatja is!!2013. aug. 12. 14:36
1/7 anonim válasza:
Örökbefogadta. Nem baj, fel fogja nevelni, ha van elég teje, hagyd őket békén.
2/7 anonim válasza:
Nálunk leválasztás után mentek át a cicáink a kutyához.Ő volt a pótmama.
3/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen,felváltva szoptattak az anyamacskával.(a kutya is ellett csak nem maradtak meg a kölykök)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...:)
2013. aug. 13. 14:29
5/7 anonim válasza:
Erre a látványra nagyon kíváncsi lennék. Csak macsekunk van. 4 kölyök van.
Egy videócskát is megnéznék mekkora anyai ösztön van benne.
6/7 anonim válasza:
Én inkább azon hüledeztem hogy egyszerre szül kutya macska orrba szájba, még jó hogy az ember is nem vette emlőjére az állatokat, mert az is vemhes volt éppen.
7/7 anonim válasza:
Hallottam ilyenről hogy kb egyszerre ellet kutya, és a macska. Hogy szoptatták - e egymás utódját, azt nem tudom. De egy nagy ládába voltak :).
Gondolom a kutya se egy nagy testű lehetett. ( nagyon rég hallottam ezt, nagyon kislány voltam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!