Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatnál nyilvános helyen?

Szoptatnál nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Én néha igen, de a közvélemény borzasztóan elítéli, így valószínűleg lemondok róla. Tapasztalatok?
2010. szept. 26. 21:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/195 anonim ***** válasza:
62%

Az egyik reklámban azt mondják, hogy "ami a legjobb a babának, a legjobb Önnek" :-D

Na, viccet félretéve, nem kell rosszat gondolni, a szoptatós kendő még nem régi dolog, el kell terjedni ahhoz, hogy széles körben használatos legyen. Aztán ha valakit még úgy is zavar, hát gondoljon arra, hogy egykor ő is anyatejen élt.

2010. szept. 26. 22:27
 62/195 anonim ***** válasza:
100%
22:26 - Meg is lehet varrni.
2010. szept. 26. 22:28
 63/195 anonim ***** válasza:
78%
Manapság sajnos már sokakat az anyaság is irritál,meg a gyerek.
2010. szept. 26. 22:37
 64/195 anonim ***** válasza:
87%
Néha elkerülhetetlen, de meg lehet oldani diszkréten. Eldugott helyet keresve, takarva az "eseményeket". 3 gyerekem van, a nagyobbakat 2 éves korukig szoptattam. Amíg csak pár hetes-hónapos nem lehet időzíteni, hogy hazaérjünk, vagy megelőzve a pánikot megkínáltam cicivel egy arra alkalmas helyen, pl. a kocsiba, mielőtt bementünk valahová. Mindig igyekeztem úgy intézni a dolgokat, hogy a gyerek se kínlódjon feleslegesen, hiszen ott vagyok, ne bántsak meg másokat és én se érezzem szarul közbe magam. Nem ítélem el azt sem aki előveszi bárhol és bármikor, de kis odafigyeléssel elkerülhető a konfliktus, és az emberek megbotránkozása.
2010. szept. 26. 22:49
 65/195 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az anyaság meg a gyerek önmagában senkit sem irritál, maximum az, ha valaki visszaél vele. Olyat láttam már, hogy előre durakodott a nő a bevásárlóközpontban, mondván neki gyereke van, alap, hogy előre kell engedjük. Az ilyenek miatt iszonyúan sajnálom azokat, akik nem élnek vissza a helyzetükkel és emiatt őket is egy kalap alá veszik.
2010. szept. 26. 23:16
 66/195 anonim ***** válasza:
85%
22:05-ös "Egyébként nem minden mosdó olyan koszos, hogy ne lehessen oda bemenni, meg nem is kell a WC fülkébe bemenni, van előtér, szerintem ott is meg lehet szoptatni a gyereket" -ha tényleg így gondolod,talán legközelebb kérd meg a pincért,hogy neked oda terítsenek.Mivel vagy te különb,mint egy baba?!?!?!?!Ő egyen wc-ben?Talán téged ott etettek baba korodban?Én se szoptatnék nyilvános helyen,sőt még a családom előtt sem,de ez más kérdés,van aki igen.És ha ezt úgy teszi,hogy az zavaró,meg kell kérni,hogy kultúráltabban tegye,de azért az mégse megoldás ,hogy a budiba zavarunk egy babát ENNI..... pfff.....
2010. szept. 26. 23:19
 67/195 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom most ezt miért mondod, szerintem egy baba nem szorul rá, hogy étteremben egyen, de ez más kérdés. Nem mondom,hogy ez állandóan legyen így, de szerintem egyszer ki lehet bírni, mint mondtam nem a Wc fülkében, hanem ott, ahol a csapok is vannak. Ebben szerintem semmi undorító nincs, én simán megennék ott egy kiflit vagy zsemlét, de a WC fülkében nem.
2010. szept. 26. 23:22
 68/195 anonim ***** válasza:
62%
Az iyen a babát az étteremből is kizavarná ,mert vinnyog mert szuszmog stb,mert manapság önzőek az emberek és irritálja őket egy baba,tapasztalat sajnos.
2010. szept. 26. 23:24
 69/195 anonim ***** válasza:
40%
Engem alapból egy baba az étteremben abszolút nem zavarna, nincs bajom velük. Persze ha hányna az már más kérdés, de mondjuk nem tehet róla, szóval még csak nem is haragudnék :D Ő nem igazán tehetne róla, inkább mondom az ilyen nyilvános szoptatásokért "haragudnék", mert ezt nem a baba dönti el, hanem az anya, és ha ezer meg egy anya meg tudja oldani úgy, hogy ne kelljen nyilvánosan szoptatnia, akkor másnak is sikerülnie kellene, de akkorsem az a szegény kisbaba tehet róla.
2010. szept. 26. 23:26
 70/195 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk az más kérdés hogy szoptatós babákat nem nagyon kéne éttermeke cipelni.Mert ott röpködnek a bacilusok,de már egy másik téma lenne,bocsi az offért.
2010. szept. 26. 23:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!