Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatnál nyilvános helyen?

Szoptatnál nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Én néha igen, de a közvélemény borzasztóan elítéli, így valószínűleg lemondok róla. Tapasztalatok?
2010. szept. 26. 21:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/195 anonim ***** válasza:
70%
A szexualitás csók is intim mégis mindenhol nyalakodnak már 13 évesek is....Azzal nincs baj az számotokra természetes és itt van a legnagyobb baj.
2010. szept. 26. 22:03
 52/195 anonim ***** válasza:
100%
22:02 - Ezek szerint a csinos pincérnők, helyes pincérfiúk már fel se keltik a figyelmedet... hm...
2010. szept. 26. 22:04
 53/195 anonim ***** válasza:
24%
A buszon megfájdul a fejem, na meg én arról az esetről beszéltem, amikor kb. totál szembe szoptat valaki, szóval akaratlanul is odapillantasz, bár magamat ismerve én biztos nem maradnék vele egy légtérbe, ránéznék csúnyán, hogy vegye a lapot és lelépnék. Ha a pincér kérdezné nem ízlik-e akkor nem hazudnék neki, simán megmondanám, hogy ez így nekem nem megy, mert kellemetlen szituációba hoz. Egyébként nem minden mosdó olyan koszos, hogy ne lehessen oda bemenni, meg nem is kell a WC fülkébe bemenni, van előtér, szerintem ott is meg lehet szoptatni a gyereket, ha nem bírja ki hazáig, bár én még mindig a cumisüveget pártolom.
2010. szept. 26. 22:05
 54/195 anonim ***** válasza:
35%
Ki mondta, hogy a nyalakodó 13 évesek nem zavarnak? Ugyanúgy zavar, na de az még gyerek, egy anyukának már hogy is mondjam, lehetne több toleranciája.
2010. szept. 26. 22:07
 55/195 anonim ***** válasza:
61%

Hát konkrétan az Árkádban többször is láttam ilyet. Leülnék meginni egy kávét, de persze a velem szemben lévő asztalnál szoptat valaki, és akkor én vagyok a paraszt, mert ez engem zavar? Pedig az Árkádban van pelenkázó, miért nem lehet ezt ott megoldani? Figyelj, az is zavarna, ha valaki az orrát túrná, vagy a pattanásait nyomkodná, pedig ezeket teljes nyugalomban megteheti ott, ahol mások nem látják, minden rosszallás nélkül. Egyszerűen csak ez nem kellemes látvány mások számára.

És nem kell ahhoz hosszasan bámulnom valakit, hogy egyértelmű legyen, hogy szoptat, és nem csak az ölében van a baba. Szoptattam én is a sajátomat, szóval valószínűleg tudom, hogy néz ki a dolog. És ettől még simán zavarhat, ha valaki ezt nyilvános helyen csinálja.

2010. szept. 26. 22:07
 56/195 anonim ***** válasza:
68%

Bárkivel előfordulhat, hogy rákényszerül valamiért, még akkor is, ha nem szokása.

Erre valók ezek, nem kell senkit bántani ezért: [link]

2010. szept. 26. 22:08
 57/195 anonim ***** válasza:
67%
Húú azért nem lettem volna a helyedben, elég kellemetlen lehetett főleg kávézás közben.
2010. szept. 26. 22:10
 58/195 anonim ***** válasza:
100%

22:07 - Még azt is el tudom képzelni, hogy megfordult a fejedben, hogy kérsz tőle egy kis tejet a kávédhoz...

Komolyan, pont az Árkád, egy - hogy is hívják? - pláza, ami tele van olyan éttermekkel, ahol bármelyik asztalhoz lehet ülni, nincs foglalás...

2010. szept. 26. 22:16
 59/195 anonim ***** válasza:
57%
Fúúúj, azért az étvágyamat ne vegyétek már el ezzel az anyatejes kávéval :D
2010. szept. 26. 22:18
 60/195 anonim ***** válasza:
21%
Az aki ilyen szoptatos kendore kolt asse normalis... te meg ne reklamozd itt ezt a szart.
2010. szept. 26. 22:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!