Szoptatnál nyilvános helyen?
Hát konkrétan az Árkádban többször is láttam ilyet. Leülnék meginni egy kávét, de persze a velem szemben lévő asztalnál szoptat valaki, és akkor én vagyok a paraszt, mert ez engem zavar? Pedig az Árkádban van pelenkázó, miért nem lehet ezt ott megoldani? Figyelj, az is zavarna, ha valaki az orrát túrná, vagy a pattanásait nyomkodná, pedig ezeket teljes nyugalomban megteheti ott, ahol mások nem látják, minden rosszallás nélkül. Egyszerűen csak ez nem kellemes látvány mások számára.
És nem kell ahhoz hosszasan bámulnom valakit, hogy egyértelmű legyen, hogy szoptat, és nem csak az ölében van a baba. Szoptattam én is a sajátomat, szóval valószínűleg tudom, hogy néz ki a dolog. És ettől még simán zavarhat, ha valaki ezt nyilvános helyen csinálja.
Bárkivel előfordulhat, hogy rákényszerül valamiért, még akkor is, ha nem szokása.
Erre valók ezek, nem kell senkit bántani ezért: [link]
22:07 - Még azt is el tudom képzelni, hogy megfordult a fejedben, hogy kérsz tőle egy kis tejet a kávédhoz...
Komolyan, pont az Árkád, egy - hogy is hívják? - pláza, ami tele van olyan éttermekkel, ahol bármelyik asztalhoz lehet ülni, nincs foglalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!