Szoptatnál nyilvános helyen?
"kifejezett szoptatós kendők"
Erre a kérdésnél mindenki azt mondta, hogy oké. Azon akadtak ki az emberek, hogy valaki szeméremérzet nélkül veszi elő a melleit. Nem hiszem el, hogy ez neki nem kellemetlen.
Én Németországban lakom, itt senki nem csinál belőle problémát. Simán szoptat mindenki játszótéren, vagy ahol éri az éhség a kicsit. Eddig úgy tűnt diszkréten csinálják így nem zavar.
Én is szoptattam nyilvános helyeken, diszkréten, kendővel. Soha nem kaptam rosszalló pillantást sem.
De lehet hogy csak nem vettem észre, mert a babaával voltam elfoglalva :)
Én vagyok a fiatal lány, akinek még nincs gyereke, örülök, hogy rajtam kívül még gondolkodik így valaki. :)
A másik, amit az előző kommentemből kifelejtettem, hogy szerintem egy kicsit abszurd, hogy az anyukákat a WC-be küldik szoptatni. Ott egyen a gyerek, ahol más a végtermékeitől szabadul meg...? Tarkón vágnám szívesen egy szívlapáttal azt, aki ezt kiötölte. Vagy beküldeném a WC-be, hogy ott egye meg az ebédjét. Már írtam a norvégiai tartózkodásomról, hogy ott, Északon hogyan viszonyulnak a kérdéshez. Egy alkalommal átruccantunk Svédországba, ahol még plakátokat is láttunk a nyilvános szoptatásról: egy férfit ábrázolt, aki egy WC-kagylón ülve ette a szendvicsét...alatta egy kérdés, ami kb. annyit jelent magyarul, hogy Te is szívesen ennél itt?
Nekem mindig ellágyult a szívem, ha megláttam egy szoptató anyát (pedig még nem szültem...). Sőt, szinte mindenki így állt a dologhoz.
De minden más dologban is toronymagasan felettünk vannak.
A buszon, villamoson még a fiatal nőknek is átadják a helyüket a férfiak! Nem csak annak, aki babát vár vagy idős!
És ez az, ami belőlünk, magyarokból hiányzik.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!