Szoptatnál nyilvános helyen?
15:47 vagyok, és asszem, néhányan félreértettetek.
A "kipakolja a csöcseit" jelenség nekem sem egyenlő a szoptatással, csak tudni kéne értelmezni.
Az unokatestvérem is többször megszoptatta nyilvánosan a BABÁJÁT, mikor együtt voltunk, és tudta úgy csinálni, hogy az senkit ne zavarjon. Pedig voltak körülöttünk emberek. Más anyukát is láttam szoptatni babát, nem zavart.
De könyörgöm, mikor bizonyos fajtájú (...) nő nekivetkőzik, kirakja az egészet (mert látni az egészet), és a 2-3 éves gyerek (AKI MÁR NEM BABA...) nekiáll szopni, közben az egész villamos őket hallja... ez kire tartozik?
Ejj már, komolyan elment ez a téma egy irányba. Senki, de senki nem mondta, hogy csöcstvillantva kell szoptatni, és igen, lehet diszkréten. Én is ezt támogatom, és a prűd fa.ina annak szólt, akinek a gyermektáplálás eme módja is képes volt szemet szúrni. Részemről én tényleg ennyit szerettem volna. Ja, és képzeljétek, bevenném a leszarom tablettát, ha valaki velem szemben kidobná a cuccost a nagy gyerekének és úgy szoptatna. Szíve joga. Demokráciában élünk, ez nem bűncselekmény, akinek nem tetszik, diszkréten forduljon el. Ettől lesz ő az okosabb.
Pont.
Javaslom azoknak, akik a cumisüveget ajánlják a nyilvános szoptatás elkerülésére, hogy próbáljanak meg cumisüvegből megetetni egy szoptatáshoz szokott csecsemőt! Tudom, most majd megkapom, hogy béna vagyok, de az én Gyerekem soha nem fogadta el a cumisüveget, azt pedig nem gondolhatjátok komolyan, hogy egy éhes csecsemőt, akinek ott van a "táplálék forrása" az orra előtt, ilyesmivel kéne gyötörni!
És természetesen senki nem azt mondja, hogy ehhez ki kell pakolnia az anyának a csöcseit, és mellesleg szerintem a kérdés sem erre vonatkozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!