Szoptatnál nyilvános helyen?
Kedves Kérdező!
Gondoltad,hogy ilyen sok válasz fog születni kérdésedre?S most hogy látod a dolgot?
Multkor a sarki kisboltban vásárolgattam békésen (tényleg kicsi,kb 5 en férnek be max) mikor egy nagyobbacsak (3 év körüli gyerek) orditnai kezdett hogy anya cici.. anyuka mmár apénztrálnál pakolta ki a ksorából a cuccokat,mire félbehagyva előbbi tevékenységét nagy hévvel felrontotta a pólóját,kirakta a kb 90D-s melleit,ölébe véve a gyerek rácuppantotta,majd folytatta a pakolást. Kb a pénztáros arcába. Na én ezt elhülve néztem végig,szerintem ez kimeriti a zavarbaejtően gusztustalan és tapintatlan fogalmát .. és nem azért,mert szoptatott,hanem mert nem tudott 3 pervcet várni körülbelül,amig befejzi a vásárlást. Az már más téma,hogy a gyerek nevelésében is biztos nagy gondok vannak ha 3 évesen torka szakadtából orditja hogy szopni akar,de szerintem az anyuka részéről abszolút primitiv az iylen megynilvánulás..pont úgy mint étteremben például..
Nem a szoptatássla van a baj,csak azt is lehet nem ősember módjára,primitiven,hanem kúltúráltan végezni,egy kendővel letakarva mondjuk,és nem olyan helyen ahova mások ebédelni mennek,vagy nem a pénztáros arcától maximum fél méterre....
Ráadásul egy három éves gyerek nem fog belehalni ha 10 perc mulva szopik csak..
Látom, nem mai a kérdés.
Hihetetlen, hogy mennyi buta és korlátolt ember írogat ide...egy szoptató anyuka mitől undorítóbb és megbotránkoztatóbb, mint mondjuk egy részeg?
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de semmi bajom a szoptató anyukákkal. Meg lehet oldani diszkréten is, például vannak ilyen kifejezett szoptatós kendők. Inkább ők a természetesek, mint a rózsaszín pólós kis divatk*csögök, a tiniribik, akiknek kint van a fél melle és a feneke, meg a részeg, aki összeh*gyozza magát a Blaha Lujza tér kellős közepén. És ennek semmi köze az "ősanyasághoz".
Felfoghatatlan számomra, hogy ha a pasik meglátnak egy miniszoknyás-mélyen kivágott pólós csajt, akkor hűűű, de jó bula!!!, ha meg egy Édesanya megszoptatja az éhes babáját, az húúú, de gusztustalan!!!
Undorító és intoleráns a magyar társadalom.
Jártam Norvégiában, és ott a legtermészetesebb látvány, ha egy kismama a padon ülve szoptatja a gyerekét. A kutya nem foglalkozik vele. És ez minden északi országra érvényes. Ott még létezik a család-és gyerekcentrikusság fogalma.
És az is baj, hogy szinte sehol nincs baba-mama szoba. Egyáltalán nem gondolnak a kismamákra, de a 15-16 éves magamutogató tinip*csára igen...
26/L
(még nincs gyerekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!