Szoptatnál nyilvános helyen?
Hát amikor még a fiam ebben a korban volt, én inkább úgy időzítettem, hogy szoptatás után mentünk el otthonról, és igyekeztem a következőre hazaérni. Nem szívesen venném elő a mellem nyilvános helyen, és az sem tetszik, ha más ezt csinálja. Persze lehet ezt diszkréten is csinálni, de azért szerintem ha a szükség úgy hozza, akkor jobb lenne félre vonulni, hiszen eleve egy meghitt dolog a szoptatás.
Különben engem az sose zavart, ha ismerősök látták, de idegenek előtt azért nem... Ha pl. volt nálunk valaki, akkor megkérdeztem, hogy zavarja-e, ha beszélgetés közben megszoptatom a kisbabámat, vagy inkább menjünk át a másik szobába. Mondjuk én is jobban szerettem ezt kettesben csinálni, mert mint írtam, szerintem ez egy meghitt dolog, de ha valaki azért beugrott, hogy velem beszéljen, és sietős volt a dolga, akkor nem akartam, hogy fél órát várjon rám.
Ja persze és ha előttem van akkor néázzek hátrafelé. Nem az úgy megy hogy annak kell változtatni aki a zavaró. Szerintem sneki nem hal bele ha diszkréten csinálja.
Amúgy meg miért van olyan érzésem hogy a válasz (zavar-e ha megszoptatom a gyerekem) nem érdekelt volna kedves anyuka? Tehát csak egy üres udvariassági frázis volt és ha valaki szólt volna hogy zavar akkor ugyanúgy megtetted volna? De akkor meg miért kell eljátszani hogy réged érdekelnek mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!