Szoptatnál nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Én néha igen, de a közvélemény borzasztóan elítéli, így valószínűleg lemondok róla. Tapasztalatok?2010. szept. 26. 21:16
21/195 anonim válasza:
NEM! És úgy érzem jogom van ahhoz hogy végigsétáljak egy parkban anélkül hogy a szoptatást kéne bámulnom, vagy hogy megegyek egy ételt az éteremben anélkül hogy egy gyerek cuppogását kéne hallgatnom. Bocsi de mindent a maga helyén. A szoptatás egy intim dolog és senki sem kiváncsi rá, és az anyának meg a gyereknek is nyugalomban jobb! Meg aztán nehogymár én legyek aki arra használom a helyet amire kell, legyek elküldve onnan mondvám ha nemt etszik el lehet menni. Nem. Tessék bevállalni hogy amíg szopik a gyerek addig kevesebbet járni el, úgy időzíteni hogy hazaérjenek szoptatásra, lefejni a tejet, elbújni vagy akármi mást. És nehogy már még az legyen a gonosz akit zavar a dolog!
22/195 anonim válasza:
21.39-ekkel értek egyet. Aki meg azt mondja zavar, nem értem. Én spec. nem vagyok anyuka, de láttam már, hogy a tesco kellős közepén szoptatta egy mami a bébit, de nem zavart, mert egyáltalán nem lehetett látni semmit a melléből, meg a gyerek "cuppogását" sem lehetett hallani, mintha csak az ölében lett volna...vagy már az is baj?
23/195 anonim válasza:
A saját gyereked cuppogása is zavarna,inkább ned válaszolj,sejtem a választ...
24/195 anonim válasza:
Hát de valahonnan csak tudtad, hogy szoptatott, szóval valamennyire biztosan látszott, különben nem vetted volna észre.
25/195 anonim válasza:
Ja és az meg alég nagy bunkóság, azt gondolni hogy aki nő azt eleve nem zavarja a dolog és őt már annyiba sem venni hogy megkérdezni zavar, csak ha férfi van ott.. Attól mert valaki nő még nem kiváncsi más mellére. És lehet félig kiteszem a mellem a ruhából ha néha szexi akarok lenni, de nem folyik belőle tej és nem szívja egy kisbaba a végén csüngve. Ez a folyamat maga olyan dolog ami nem mindenki számára vonzó és természetes. Természetes szoptatni de mutogatni a szoptatást nem.
26/195 anonim válasza:
Három gyermekem van. Mindhármat szoptattam, ha kellett, nyilvános helyen is. Nálunk pl. az önkormányzatnál és a rendelőintézetben sincs olyan hely, ahova el lehetne vonulni szoptatni. Ezért ha több órát kellett várni valamire és zsúfolt volt a váró, megkérdeztem, hogy zavar-e valakit, ha én megszoptatom a kicsit. Eddig még soha nem zavart senkit. Szoptatós melltartóban, erre kialakított céltudatos ruhaválasztással diszkréten el lehet intézni a szoptatást. Első gyermekemnél még nagyon stresszelt, Ha nem otthon szoptattam. Hamar el is apadt a tejem, három és fél hónapig tudtam csak szoptatni. Ma már tudom, hogy a gyermeket megetetni nem bűn. S nem bűn akkor sem, ha nem szilikoncumis üvegből etetem, hanem a tej természetes forrásából. Ám megértem, azt aki szégyelli, hiszen ilyen társadalomban élünk. Kicsit kifordult a világ. Negyedik gyermekemet, szintén megetetem nyilvánosan, ha úgy hozza az élet és a szükség.
27/195 anonim válasza:
Egyébként én is nő vagyok, tehát nőként zavar. Maga a szoptatás nem, mert szerintem a legegészségesebb módja a gyerek táplálásának a szoptatás, kissé el is ítélem, aki csak úgy megtagadja és inkább tápszerezi, de nyilvánosan egyáltalán nem tartom ezt helyénvalónak. Nem vagyok rá kíváncsi.
28/195 anonim válasza:
Jó, én sem úgy értettem, hogy kicsapja a mellét, hadd lobogjon bele a nagyvilágba, de ha diszkréten el tudja intézni, akkor miért ne? szabad országban élünk, sehol senki nem tiltja
29/195 anonim válasza:
Hát inkább szoptatást nézek,mint a sok magamutogato ribit akiknek a melle kilóg a ruhából fényes nappal és rohadt szexinek érzik magukat,pedig...
30/195 anonim válasza:
Ha nem vagy rá kíváncsi, ne nézz oda. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!