Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatnál nyilvános helyen?

Szoptatnál nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Én néha igen, de a közvélemény borzasztóan elítéli, így valószínűleg lemondok róla. Tapasztalatok?
2010. szept. 26. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/195 anonim ***** válasza:
29%
21:54 - Hát, akinek nem fordul a feje a nyakán, azt megértem, hogy nem tud másfelé nézni...
2010. szept. 26. 21:55
 42/195 anonim ***** válasza:
100%
Régen a nyilvános szoptatás természetes volt ma megbotránkoztat mig annó a nyilvános se* volt igy most meg a buszon is csinálják nem zavartatva magukat és már csak felsem hördülünk mert megszoktuk természetesnek vesszük.
2010. szept. 26. 21:57
 43/195 anonim ***** válasza:
29%
Na de basszus, te evéskor oldalra fordulsz utána úgy hajolsz oda a villához, hogy becsukod a szemed? Baromira nem lehet mindig elfordítani a fejed. Ráadásul nehogymár én forgassam magam azért, mert ő zavarbaejtő dolgokat csinál. Az öltözködés is természetes és a golyós dezodor használata is, mégsem kezdem el egyiket sem az utca közepén, és a gyerekem sem pelenkáznám nyilvánosan.
2010. szept. 26. 21:57
 44/195 anonim ***** válasza:
61%
21:57 - Ha eszek, akkor a tányért illetve a kaját nézem :-D
2010. szept. 26. 21:58
 45/195 anonim ***** válasza:
78%
ÉN azt értem, hogy az zavar, hogy mondjuk látod a mellét, meg a gyerek cuppogását hallod, de ha olyan anyát látsz, akinek a melle le van takarva, persze egyértelmű, h. szoptat, de le van takarva, meg a gyerek is csöndben végzi a dolgát, akkor miért zavar? mert a szemedet már nem bánthatja...
2010. szept. 26. 22:00
 46/195 anonim ***** válasza:
37%
Megpusztulnék ha örökké a tányért kellene néznem, azért rágás közben felpillantok :D Jó amikor felszúrom a villára a salátát akkor azt nézem, de nem tudnék mereven lefelé tekinteni, kávézás közben sem a csészét nézem és cigizés közben sem a cigit :D
2010. szept. 26. 22:00
 47/195 anonim ***** válasza:
40%
Hát, ha ilyen jól el tudja rejteni akkor észre sem veszem, hogy szoptat, ergo nem zavar, de ha észreveszem, akkor zavar, mert szerintem ez egy intim két emberre tartozó dolog.
2010. szept. 26. 22:01
 48/195 anonim ***** válasza:
66%

22:00 - Elég baj, ha te csak egyfelé tudsz figyelni a tányérodon kívül :-D Vagy eddig mindig olyan éttermekben voltál, ahol rajtad kívül csak szoptatós anyukák ebédeltek. :-D

Ja és mielőtt jössz a tömegközlekedéssel, én mindig az ablakon bámulok kifelé vagy könyvet olvasok, talán ki kéne próbálnod... :-D

2010. szept. 26. 22:02
 49/195 anonim ***** válasza:
39%
Nehogy már meg kelljen magyarázni, hogy evés közben nem bámulok folyamatosan a tányéromba, és ami előttem van, arra önkéntelenül is rápillantok. Ha valaki a látóteremben olyan dolgot csinál, amit én nem szívesen nézek evés közben, akkor én csukjam be a szemem, vagy inkább az menjen máshova, aki nem oda való dolgot csinál?
2010. szept. 26. 22:02
 50/195 anonim ***** válasza:
78%
Ez az étteremben szoptatás valahogy újra meg újra előjön. Én még soha nem láttam étteremben szoptatni kismamát. Ha valaki látott ilyet, tegye fel a kezét. :D Bevásárlásnál, parkban,(mert a tesóknak kell a friss levegő) még inkább. Étteremben még nem. Bár ma már egyre kevesebb anyuka szoptat. Ahhoz meg hogy valaki észrevegye, hogy egy anyuka nem simán csak az ölében tartja a babát, hanem szoptatja, igen közel kell hozzájuk menni és erősen lesni. A hangok meg semmiben nem különböznek a cumisüvegből evő csecsemőétől.
2010. szept. 26. 22:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!