Szoptatnál nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Én néha igen, de a közvélemény borzasztóan elítéli, így valószínűleg lemondok róla. Tapasztalatok?2010. szept. 26. 21:16
41/195 anonim válasza:
21:54 - Hát, akinek nem fordul a feje a nyakán, azt megértem, hogy nem tud másfelé nézni...
42/195 anonim válasza:
Régen a nyilvános szoptatás természetes volt ma megbotránkoztat mig annó a nyilvános se* volt igy most meg a buszon is csinálják nem zavartatva magukat és már csak felsem hördülünk mert megszoktuk természetesnek vesszük.
43/195 anonim válasza:
Na de basszus, te evéskor oldalra fordulsz utána úgy hajolsz oda a villához, hogy becsukod a szemed? Baromira nem lehet mindig elfordítani a fejed. Ráadásul nehogymár én forgassam magam azért, mert ő zavarbaejtő dolgokat csinál. Az öltözködés is természetes és a golyós dezodor használata is, mégsem kezdem el egyiket sem az utca közepén, és a gyerekem sem pelenkáznám nyilvánosan.
44/195 anonim válasza:
21:57 - Ha eszek, akkor a tányért illetve a kaját nézem :-D
45/195 anonim válasza:
ÉN azt értem, hogy az zavar, hogy mondjuk látod a mellét, meg a gyerek cuppogását hallod, de ha olyan anyát látsz, akinek a melle le van takarva, persze egyértelmű, h. szoptat, de le van takarva, meg a gyerek is csöndben végzi a dolgát, akkor miért zavar? mert a szemedet már nem bánthatja...
46/195 anonim válasza:
Megpusztulnék ha örökké a tányért kellene néznem, azért rágás közben felpillantok :D Jó amikor felszúrom a villára a salátát akkor azt nézem, de nem tudnék mereven lefelé tekinteni, kávézás közben sem a csészét nézem és cigizés közben sem a cigit :D
47/195 anonim válasza:
Hát, ha ilyen jól el tudja rejteni akkor észre sem veszem, hogy szoptat, ergo nem zavar, de ha észreveszem, akkor zavar, mert szerintem ez egy intim két emberre tartozó dolog.
48/195 anonim válasza:
22:00 - Elég baj, ha te csak egyfelé tudsz figyelni a tányérodon kívül :-D Vagy eddig mindig olyan éttermekben voltál, ahol rajtad kívül csak szoptatós anyukák ebédeltek. :-D
Ja és mielőtt jössz a tömegközlekedéssel, én mindig az ablakon bámulok kifelé vagy könyvet olvasok, talán ki kéne próbálnod... :-D
49/195 anonim válasza:
Nehogy már meg kelljen magyarázni, hogy evés közben nem bámulok folyamatosan a tányéromba, és ami előttem van, arra önkéntelenül is rápillantok. Ha valaki a látóteremben olyan dolgot csinál, amit én nem szívesen nézek evés közben, akkor én csukjam be a szemem, vagy inkább az menjen máshova, aki nem oda való dolgot csinál?
50/195 anonim válasza:
Ez az étteremben szoptatás valahogy újra meg újra előjön. Én még soha nem láttam étteremben szoptatni kismamát. Ha valaki látott ilyet, tegye fel a kezét. :D Bevásárlásnál, parkban,(mert a tesóknak kell a friss levegő) még inkább. Étteremben még nem. Bár ma már egyre kevesebb anyuka szoptat. Ahhoz meg hogy valaki észrevegye, hogy egy anyuka nem simán csak az ölében tartja a babát, hanem szoptatja, igen közel kell hozzájuk menni és erősen lesni. A hangok meg semmiben nem különböznek a cumisüvegből evő csecsemőétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!