Jó orrcseppnek,fülcseppnek,fürdetőszernek,popsikrémnek,ha beteg a baba nem kell gyógyszer mert az anyatej az stb...Enyém tápszeres, elmúlt 1 éves egyszer sem volt beteg. Anyatejes ismerős már 3szor. Meg h nem alakul ki a kötődés..aha, még n volt egy éves, magától jött bújt,puszit adott, ha többen voltunk jelen a családból akkor is hozzám jött inkább.Azóta is bújós puszis de egyedül is felfedez. És ha olyan jó szoptatáa akkor miért kell hatalmas áldozatnak beállítani,és irigykedni,leszólni azt aki nem csinálja? Mert szerintem azok a beszólogatósok akik nem elégedettek. Vagy nagy hősnek gondolják emiatt magukat és csak hátbaveregetés maguknak,h én erre képes vagyok, és mikor a baba már akkora h elutasítaná akkor is erőltetik mert mit fognak szólni h már nem szoptat..és 2 éves gyerek szól h szomjas és nem vizet hanem mellet kap 😯 Ezek a példák a környezetemben vannak. Biztos azvanyatej összetétele a legjobb,de nem az egyetlen opció,és nem sokkal marad le a tápszer.
Ennek az apukának szülésznek kellett volna mennie, mert akárhany nő magyarázza el hogy mit érez és mit szeretne a saját nőiségével és testével kapcsolatban, ő mindnél jobban tudja.
Csak azt nem értem ha úgy dübörög odahaza a nász akkor hogy van ideje ide írogatni ...
2020. jan. 10. 15:28
132/155 anonim válasza:
Ez az apuka normális nő mellett lett apuka, része a nő életének, ezért írogat ide. Mert szegény nem ért benneteket. De higgyétek el, a ti élethez való befeszült, görcsös, természetellenes hozzáállásotok lesz az, ami miatt majd elhagynak vagy megcsalnak titeket. A férfiaknak igazi nő kell, az igazi nő meg nem a tiptopságról ismerszik meg, hanem a természetességéről. A férfiak imádják, ha egy nő fesztelen, őszinte, ha kitárulkozik. De ez rátok nem jellemző.
2020. jan. 10. 16:43
133/155 anonim válasza:
Ez az apuka nem tudom, minek írogat ide. "
Pont annyi jogom van írni mint bárki másnak.
2020. jan. 10. 16:52
134/155 anonim válasza:
"Csak azt nem értem ha úgy dübörög odahaza a nász akkor hogy van ideje ide írogatni ..."
Nem a csavar gyárban dolgozom így kb bármikor van idő ide nézni :)
2020. jan. 10. 16:53
135/155 anonim válasza:
#132: így így. Plusz én vállalom, hogy apa/férfi vagyok. Ki tudja hány válasz jött még férfitól csak azt se tudod, hogy férfi. Lehet a sok szoptatás ellenes, tápszer mániás egy része is férfi.
2020. jan. 10. 16:56
136/155 anonim válasza:
Kedves Apuka :)! Az a jobbik eset lenne, ha férfiak írogatnák ezeket a dolgokat ... de el kell fogadd, vannak ilyen mentalitású nők is. Én hálát adok az égnek, hogy nem ilyen vagyok, de szerintem te is, hogy nem ilyen a feleséged :).
2020. jan. 10. 17:11
137/155 anonim válasza:
Van még valami cimke, ami eszetekbe jut? Gyűjtögetni kellene.
Ha Neked attól lesz vki természetes, hogy előtted pisil, laktàl, fingik, és találtàl egy ilyeb nőt, akkor szupcsi.
Egyetlen érvre nem adtàl árnyalt választ, csak a minősítések jönnek, és eddig mind mellétalàlt, mert én pl nem vagyok sem lusta, sem állhatatlan, sem műnő, sem feszélyezett vagy görcsös.
Ez minősíti a logikád.
2020. jan. 10. 17:22
138/155 anonim válasza:
Amúgy nem imádják a férfiak ha kitárulkozik egy nő. Csak azt hiszitek, kitárulkozik, mert Nektek kitárulkozva is tiptop meg szexi kell legyen. Miközben ti finghattok az ágyba, gyilkolhattok hagymaszagú szájjal, járhattok százéves szakadt cuccokba, ordíthattok, káromkodhattok, elhízhattok mint a barom.
2020. jan. 10. 17:25
139/155 anonim válasza:
És ezek után ne jusson eszembe bárminemű címke? Gratulálok eme páratlan intelligenciához, szavak sincsenek már, roppant meggyőző kontradikció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!