Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is unalmas már az...

Másnak is unalmas már az anyatej istenítése?

Figyelt kérdés
Jó orrcseppnek,fülcseppnek,fürdetőszernek,popsikrémnek,ha beteg a baba nem kell gyógyszer mert az anyatej az stb...Enyém tápszeres, elmúlt 1 éves egyszer sem volt beteg. Anyatejes ismerős már 3szor. Meg h nem alakul ki a kötődés..aha, még n volt egy éves, magától jött bújt,puszit adott, ha többen voltunk jelen a családból akkor is hozzám jött inkább.Azóta is bújós puszis de egyedül is felfedez. És ha olyan jó szoptatáa akkor miért kell hatalmas áldozatnak beállítani,és irigykedni,leszólni azt aki nem csinálja? Mert szerintem azok a beszólogatósok akik nem elégedettek. Vagy nagy hősnek gondolják emiatt magukat és csak hátbaveregetés maguknak,h én erre képes vagyok, és mikor a baba már akkora h elutasítaná akkor is erőltetik mert mit fognak szólni h már nem szoptat..és 2 éves gyerek szól h szomjas és nem vizet hanem mellet kap 😯 Ezek a példák a környezetemben vannak. Biztos azvanyatej összetétele a legjobb,de nem az egyetlen opció,és nem sokkal marad le a tápszer.

2019. dec. 13. 06:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/155 anonim ***** válasza:
24%
61-es teljesen igazad van!
2020. jan. 7. 11:34
 62/155 anonim ***** válasza:
79%

Tudjátok mit, okos enged .... a tápszer egyenértékű az anyatejjel ....

Ezek szerint az egyetemen több évig tanult biológia, állattan és hasonló tanulmányaimat dobhatom a kukába.

2020. jan. 7. 12:33
 63/155 anonim ***** válasza:
40%
De komolyan most gondolj már bele milyen lehet pl egy dohányos, alultáplált anyának a teje?
2020. jan. 7. 13:31
 64/155 anonim ***** válasza:
35%

Ezek szélsőséges esetek, nem erről szólt ez a topik.

De engem nem kell meggyőzni. Győzködjétek magatokat!

2020. jan. 7. 14:42
 65/155 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell a tanulmányaidat kidobni, én is tanultam orvosként egysmást, többek között azt, hogy hogy tervezik úgy a study-kat, hogy klinikailag irreleváns kúlönbség statisztikailag releváns legyen.

Az anyatejnek sok kedvező hatását kimutatták erre tervezett studyk, de kérdés ezek olyan mértèkű-e, hogy kompenzálják egy frusztráltan, akarate ellenére, kínnal szoptató depressziós anya hatását és szerintem erre a válasz: nem.

2020. jan. 7. 16:02
 66/155 anonim ***** válasza:
0%

Én ezt sem vitatom. De itt nem azon megy a diskurzus, milyen esetben jobb a tápszer.

Mindegy. Itt mindenki olyan okos.

2020. jan. 7. 17:21
 67/155 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, mért érzik a tápszeresek támadva magukat, biztos megvan az alapja, itt is pl lustának titulalja őket vki.

Én mondom, nem találkoztam ezzel, meg nem is igazán kérdeztem soha senkit, mit ad a gyerekének, csak a közvetlen barátnőmet tudom, mert neki egymásnak panaszkodtunk.

Nem is nagyon tudom, a való életben hogyan alakul ki ilyen konfliktus

2020. jan. 7. 17:37
 68/155 anonim ***** válasza:
0%

'Nem leányálom szoptatni, nem szabadság, ahogy a védőnőnél a plakáton hirdetik, mert pont hogy nem az, főleg ha cumisüveget sem fogad el a baba'

Pont, hogy addig nagyobb a szabadság ameddig csak szopik. Nem kell gondolkodni, megtervezni hogy mit viszünk enni, ott hogy melegítjük. Szoptatni kb bárhol lehet és pont jó a kaja hőmérséklete is.

2020. jan. 7. 17:59
 69/155 anonim ***** válasza:
80%
Nagy tervezés a tápszerhez sem kell. Hidegvíz, melegvíz (termosz), tápszer és cumisüveg. Hát nem tudom a nyilvános szoptatás nekem elég gáz.
2020. jan. 7. 21:20
 70/155 anonim ***** válasza:
69%

#69: és hol nincs erre megfelelő hely? Ez vihar a biliben. Bárhova mentünk volt hely szoptatni a feleségemnek és babánknak.

Oké, később se megoldhatatlan, de azért tervezést igényel milyen baba kaját csináljunk, vigyünk, hogy melegítsük. Mondjuk 6 hónapos kortól 1-2 éves korig. Aztán miután kb ugyanazt eszik mint mi akkor már megint kevésbé gond.

2020. jan. 7. 23:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!