Másnak is unalmas már az anyatej istenítése?
Tudjátok mit, okos enged .... a tápszer egyenértékű az anyatejjel ....
Ezek szerint az egyetemen több évig tanult biológia, állattan és hasonló tanulmányaimat dobhatom a kukába.
Ezek szélsőséges esetek, nem erről szólt ez a topik.
De engem nem kell meggyőzni. Győzködjétek magatokat!
Nem kell a tanulmányaidat kidobni, én is tanultam orvosként egysmást, többek között azt, hogy hogy tervezik úgy a study-kat, hogy klinikailag irreleváns kúlönbség statisztikailag releváns legyen.
Az anyatejnek sok kedvező hatását kimutatták erre tervezett studyk, de kérdés ezek olyan mértèkű-e, hogy kompenzálják egy frusztráltan, akarate ellenére, kínnal szoptató depressziós anya hatását és szerintem erre a válasz: nem.
Én ezt sem vitatom. De itt nem azon megy a diskurzus, milyen esetben jobb a tápszer.
Mindegy. Itt mindenki olyan okos.
Nem tudom, mért érzik a tápszeresek támadva magukat, biztos megvan az alapja, itt is pl lustának titulalja őket vki.
Én mondom, nem találkoztam ezzel, meg nem is igazán kérdeztem soha senkit, mit ad a gyerekének, csak a közvetlen barátnőmet tudom, mert neki egymásnak panaszkodtunk.
Nem is nagyon tudom, a való életben hogyan alakul ki ilyen konfliktus
'Nem leányálom szoptatni, nem szabadság, ahogy a védőnőnél a plakáton hirdetik, mert pont hogy nem az, főleg ha cumisüveget sem fogad el a baba'
Pont, hogy addig nagyobb a szabadság ameddig csak szopik. Nem kell gondolkodni, megtervezni hogy mit viszünk enni, ott hogy melegítjük. Szoptatni kb bárhol lehet és pont jó a kaja hőmérséklete is.
#69: és hol nincs erre megfelelő hely? Ez vihar a biliben. Bárhova mentünk volt hely szoptatni a feleségemnek és babánknak.
Oké, később se megoldhatatlan, de azért tervezést igényel milyen baba kaját csináljunk, vigyünk, hogy melegítsük. Mondjuk 6 hónapos kortól 1-2 éves korig. Aztán miután kb ugyanazt eszik mint mi akkor már megint kevésbé gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!