Van olyan aki semennyi anyatejet nem tudott adni a babájának?
Tudtam volna, de nem lehetett, szülést követő naptól kemót kaptam :( (terhesség alatt derült ki, kockáztattunk, megtartottuk a babát).
23 éves, még az évi egy nátha se mindig van meg. Nincs allergiája, semmi baja.
Nekem volt valamennyi, 3 hónapig, de nem sok. Kisfiam eddig 1x fázott meg (láza sem volt-csak oltástól). Most 10 hónapos. Barátnőm babája mai napig igény szerint szoptatott baba (9 hónapos). Legalább 2-3x megfázott már és alig tudott kijönni belőle. Nálunk 4 napig tartott.
Hozzáteszem nagyon el voltam keseredve amiatt hogy nekünk igy alakult ez a dolog. Kolegám vigasztalt. 2 gyereke van, az egyiket egyáltalán nem tudta szoptatni az anya, a másikat igény szerint 1 éves koráig. A szoptatott gyerek gyengébb immunrendszerű, többet beteg.
Barátnőmnek 3 gyereke van. A középsőt 1 éves koráig szoptatta, a másik kettőt alig 2-3 honapig. Ott is a középső a leg”betegesebb”.
Lehet hoy ezek csak veletlenek, de nekem ezt meselték es a tapasztalatom is ez.
Másik oldalról: 3-an vagyunk testvérek. Engem 6 hónapig, hugomat 3 hónapig, kisebbik hugomat 6 hetig szoptatott anyukánk. Mindig is nekem volt vele a legjobb kapcsolatom es a legerősebb kötődesem. Hogy ez ezert van-e nem tudom. 🤷🏻♀️ Hangsulyozom ezek csak sajat tapasztalatok. Mindenkinel mas lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!