Szobatisztaság elérése után raktatok el 1-2 db megmaradt pelust emlékbe, vagy az összeset elhasználtátok/eladtátok az utolsókból is?
Figyelt kérdés
Mint egy korszak vége. Amikor szobatiszta lett a gyerek, az utolsó, vagy valamelyik csomagból tettetek el, mint babakori emlék pár darab nem felhasznált pelenkát? Vagy az összeset elhasználtátok, illetve elajándékoztátok, ami megmaradt pl. mikorra stabilan szobatiszta lett?
Lehet, hogy hülyeség, de eszembe jutott. Érdemes elrakni pár db-ot, vagy felesleges?
júl. 23. 13:31
11/13 anonim válasza:
Én odaadtam egy barátnőmnek a maradékot és ne is lássam többet. Boldog voltam, hogy végre nem kell több.
12/13 anonim válasza:
Hat eszembe se jutott. A karszalagja, a korhazi koldokcsipesze es kiskocsirol a papirja van elrakva, mas nincs. Se ruha, se cipo. 🤷🏼♀️
13/13 anonim válasza:
Eddig minden meretbol raktam el egy darabot, bar meg a szobatisztasag messze van. Hogy miert? Nem is tudom. :D
Arra gondoltam, hogy tobb gyermekunk nem lesz, tobb pelenkat nem fogok latni, biztos erdekes lesz mittudomen, 15 ev mulva megnezni, hogy milyen picike volt, amikor pelust hordott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!