Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Szobatisztaság elérése után...

Szobatisztaság elérése után raktatok el 1-2 db megmaradt pelust emlékbe, vagy az összeset elhasználtátok/eladtátok az utolsókból is?

Figyelt kérdés

Mint egy korszak vége. Amikor szobatiszta lett a gyerek, az utolsó, vagy valamelyik csomagból tettetek el, mint babakori emlék pár darab nem felhasznált pelenkát? Vagy az összeset elhasználtátok, illetve elajándékoztátok, ami megmaradt pl. mikorra stabilan szobatiszta lett?

Lehet, hogy hülyeség, de eszembe jutott. Érdemes elrakni pár db-ot, vagy felesleges?

júl. 23. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem totál felesleges, ha annyira hiányozna a pelenka bármikor tudsz venni a boltban :D Annyira nem nagy emlék
júl. 23. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
eszembe nem jutott volna eltenni :D
júl. 23. 13:35
 3/13 babyboom567 ***** válasza:
34%
Hű,mondom, komolyan bajban leszel a tárolással a gyerek iskoláskorára,ha ilyesmit is el akarsz rakni.Mi lesz majd a tényleg fontos dolgokkal,amikor azokat kell szelektálni, pl az ezer darab rajz,vágás, gyurma, egyéb alkotás?És a játékok,alvókák,plüssök még szóba sem jöttek.
júl. 23. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Ez beteges kicsit...
júl. 23. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Eszemben sem volt. Inkább azt várom, hogy elfelejtsem, hogy létezik egyáltalán pelenka ezen a világon 😂
júl. 23. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Én annak örülnék, ha nem látnék több pelenkát inkább. Biztos nem rakosgatnám. Amúgy egy használatlan pelenka semmi kötődést nem mutat a gyerek iránt, olyan mint bármelyik másik pelenka a boltban.
júl. 23. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
6 éves koráig pelenkáztam mert nem kakilt másba, igen, orvoshoz is jártunk rendszeresen. Örjöngő fúriaként téptem darabokra és dobtam a kazánba az utolsó fél csomagot, mikor végre ráült a WC-re. Nem akartam egyetlen büdös darabot sem látni azóta sem.
júl. 23. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
A legkisebb és a legnagyobb méretből amiket hordott eltettem 1-1 db-ot. Van egy doboz, abba tettem a ruhát is amiben hazahoztuk a kórházból, a cumiját, az első hajtincsét stb. Lehet másnak fura,de nekem néha jó érzés elővenni.
júl. 23. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Én csak az 1-es pelusokat nézegettem, hasonlítgattam össze mindig a következő mérettel :) Mert egyszerűen hihetetlen volt, hogy az a picike pelus még szinte nagy is volt rá, majd jöttek az egyre nagyobbak :)
júl. 23. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Hàt a mosható pelenkai még megvannak, mert lusta voltam eladni/elajandékozni. Nem direkt őrzöm.
júl. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!