Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Szobatisztává vált gyerekre...

Szobatisztává vált gyerekre hasmenés miatt pelenkát visszaadnátok/visszaadtátok? Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pár hete már szobatiszta a lányom, és lekopogom eddig szerencsésen megúsztuk, viszont felmerült, hogy ha elkapna ilyen hasmenéses-hányásos vírust akkor vissza lehet-e adni átmenetileg a pelust?

Volt itt olyan, aki ilyen esetben visszaadta?

Pisiléssel szólt ugyanúgy, vagy azzal sem foglalkoztatok a vírus alatt?

Miután elmúlt a vírus, újra rendben ment minden (azaz nem volt visszaesés)? Vagy lehet rossz hatása ha ismét pelust adunk rá?

2024. jún. 12. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Kisfiamnal volt ilyen. Saját érdekemben adni akartam rá, mert nem mindig ért oda a wcre. Nem volt hajlandó felvenni, mert ő már nagyfiú. Így eldőlt a kérdés...mostam. nem akartam erőltetni nehogy visszaesés legyen.
2024. jún. 12. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekfertozon dolgoztam, adtunk ilyenkor a kisebb gyerekekre pelenkat, ha nem ellenkezett.
2024. jún. 12. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Simán. Durva hasmenésnél szerintem még felnőttre sem túlzás, ha van kéznél felnőtt pelenka.

Az èn gyerekemre 1x kellett hasmenès miatt visszaadni pelenkàt. Nappalra is. Ahogy elmúlt a hasmenèse, nem kellett többet, nem ,,pelenkàsodott" vissza.

2024. jún. 12. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Egyik gyerekem se lenne hajlandó felvenni ilyen esetben sem.

Még úgy se, hogy én bizony felvettem, miután összerondítottam a pizsim. Áldásnak bizonyult a gyermekágyról megmaradt felnőtt pelus.

2024. jún. 12. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Ha a gyerek hajlandó, visszaadnám rá. Nem hiszem hogy visszaesne (ezt egy hasonlo tapasztalat miatt mondom, amikor atmenetilag visszakerult).

Leszokás alatti hasmenessel nalunk olyan volt, hogy nem akarta a pelenkat már, de a wc-re nem ért el, es ez akkora trauma volt neki, hogy a virus utan meg tartogatni kezdte, es hosszú hetekig súlyos szorulassal küzdöttünk. Ha ezt előre tudom, inkabb ráimadkozom a pelust.

2024. jún. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!