Szobatisztává vált gyerekre hasmenés miatt pelenkát visszaadnátok/visszaadtátok? Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Pár hete már szobatiszta a lányom, és lekopogom eddig szerencsésen megúsztuk, viszont felmerült, hogy ha elkapna ilyen hasmenéses-hányásos vírust akkor vissza lehet-e adni átmenetileg a pelust?
Volt itt olyan, aki ilyen esetben visszaadta?
Pisiléssel szólt ugyanúgy, vagy azzal sem foglalkoztatok a vírus alatt?
Miután elmúlt a vírus, újra rendben ment minden (azaz nem volt visszaesés)? Vagy lehet rossz hatása ha ismét pelust adunk rá?
Simán. Durva hasmenésnél szerintem még felnőttre sem túlzás, ha van kéznél felnőtt pelenka.
Az èn gyerekemre 1x kellett hasmenès miatt visszaadni pelenkàt. Nappalra is. Ahogy elmúlt a hasmenèse, nem kellett többet, nem ,,pelenkàsodott" vissza.
Egyik gyerekem se lenne hajlandó felvenni ilyen esetben sem.
Még úgy se, hogy én bizony felvettem, miután összerondítottam a pizsim. Áldásnak bizonyult a gyermekágyról megmaradt felnőtt pelus.
Ha a gyerek hajlandó, visszaadnám rá. Nem hiszem hogy visszaesne (ezt egy hasonlo tapasztalat miatt mondom, amikor atmenetilag visszakerult).
Leszokás alatti hasmenessel nalunk olyan volt, hogy nem akarta a pelenkat már, de a wc-re nem ért el, es ez akkora trauma volt neki, hogy a virus utan meg tartogatni kezdte, es hosszú hetekig súlyos szorulassal küzdöttünk. Ha ezt előre tudom, inkabb ráimadkozom a pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!