Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tényleg annyira szar anya...

Tényleg annyira szar anya volnék emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy ADHDs, kilenc éves kisfiam. Folyamatosan pörög, már korán reggel felkel és természetesen engem sem hagy aludni. Most nyaralni megyünk egy hétre, már gyomorgörcsöm van előre az egésztől. Apuka már most kijelentette, hogy ő pihenni akar és nem "koncentrációs tábort". Csak feküdjünk a szálláson. Természetesen ez nem megoldható a kisfiam mellett. Egyszerűen egy percet sincs el egyedül, kivéve a számítógépet. Viszont ahová megyünk, nincs wifi. Tehát ez kilőve. Előre tudom, hogy az egész nyaralás arról fog szólni, hogy nekem kell lekötnöm a fiamat. Félreértés ne essék, nagyon szeretem, de borzasztóan elfáradok nap végére. Nincs egész nap egy fél óra, hogy leüljek és pihenjek. És természetesen megkaptam nem egy helyről, hogy nyaraláskor a gyerek öröme a lényeg, nem a saját pihenésünk. És hogy gondolom, hogy én pihengetni szeretnék. De nekem miért nem jár egy kis pihenés, hogy a következő tanévre fel tudjak töltődni? Miért vagyok attól szar anya, hogy egy kis én időt szeretnék? Nem folyamatosan lepasszolni a gyereket, csak egy kicsit kikapcsolódni.
2019. júl. 22. 16:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
én egész jól el voltam 9 évesen és addigra már nagyon is tudja, ha terhére az embernek(én is tudtam nem voltam hülye) de voltak barátaim és szaladgáltunk mindenfele, mert anya dolgozott és kijelentette nem tud velem foglalkozni, menjek játszani(régen legalábbis így volt) azzal hogy a seggében vagy a gyereknek nem tanult meg magában játszani így szinte függő viszonyba került veled. ADHD ide vagy oda, nem kell mindig a gyerek seggében lenni...össze kell haverkodni egy közeli család hasonló korú gyerekeivel és hagyni őket játszani. Vinni tableten rajzfilm sorozatot, filmeket. Előfizetni wifire ami a mobilon van és ezt megosztani a tablettel stb.nincs lehetetlen csak tehetetlen.
2019. aug. 21. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!