Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tényleg annyira szar anya...

Tényleg annyira szar anya volnék emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy ADHDs, kilenc éves kisfiam. Folyamatosan pörög, már korán reggel felkel és természetesen engem sem hagy aludni. Most nyaralni megyünk egy hétre, már gyomorgörcsöm van előre az egésztől. Apuka már most kijelentette, hogy ő pihenni akar és nem "koncentrációs tábort". Csak feküdjünk a szálláson. Természetesen ez nem megoldható a kisfiam mellett. Egyszerűen egy percet sincs el egyedül, kivéve a számítógépet. Viszont ahová megyünk, nincs wifi. Tehát ez kilőve. Előre tudom, hogy az egész nyaralás arról fog szólni, hogy nekem kell lekötnöm a fiamat. Félreértés ne essék, nagyon szeretem, de borzasztóan elfáradok nap végére. Nincs egész nap egy fél óra, hogy leüljek és pihenjek. És természetesen megkaptam nem egy helyről, hogy nyaraláskor a gyerek öröme a lényeg, nem a saját pihenésünk. És hogy gondolom, hogy én pihengetni szeretnék. De nekem miért nem jár egy kis pihenés, hogy a következő tanévre fel tudjak töltődni? Miért vagyok attól szar anya, hogy egy kis én időt szeretnék? Nem folyamatosan lepasszolni a gyereket, csak egy kicsit kikapcsolódni.
2019. júl. 22. 16:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%

ne adj neki tejet, tejes ételeket, cukros dolgokat, nasit, üdítőket

van nagyon nagyon sok tanulmány, ha rákeresel a neten hogy a táplálkozás és az adhd közt milyen összefüggések vannak..

a férjedre meg parancsolj rá. mondd meg neki hogy nem csak annyi a dolga hogy pihengessen, az ő gyereke is..

2019. júl. 23. 10:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hulladék pasikkal minek vagytok együtt? De komolyan
2019. júl. 23. 13:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Napközis tábor? Robotika,sport, stb tematikával? Egyébként férjednek olvass be rendesen, mert nem APA!
2019. júl. 23. 16:24
 24/31 A kérdező kommentje:

Sajnos ahol mi lakunk, nincs tábor. Illetve van, de szinte mind lányoknak.

Férjemmel többször beszéltem. Legtöbbször falra hányt borsó.

2019. júl. 23. 18:08
 25/31 anonim ***** válasza:
31%
szedesd vele a gyogyszert allandoan.minden tiszteletem a tied en mar regen intezetbe adtam volna.
2019. júl. 25. 07:22
 26/31 anonim válasza:
49%
#25 köszönjük az értékes hozzászólásodat. Remélem nincs gyereked és sose lesz.
2019. júl. 25. 16:18
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes hozzászólást, de leírom a véleményemet, bocs, ha esetleg ismétlek másokat.

Nekem 2 adhd-s gyerekem van, de szerintem egyéb gyerekekkel is úgy megy a nyaralás, hogy a gyerek körül forog minden. Mi strandra megyünk, állatkertbe, cukrászdába, kicsi korukban meg szinte egész nap a játszótereket kerestük. És a nyaralás végére jobban ki vagyok purcanva, mint amikor az irodában vagyok.

Igaz, az idei évben már egész jó volt, 9 és 11 évesek, nagyjából elszórakoztatják egymást, nem nekem kell. Nálatok egy gyerekkel nehezebb lehet.

Azért lesz ez jobb is, mi az idén már mentünk tárlatvezetésre! és végighallgatták. Az egri vár kifejezetten tetszett nekik!

Viszont ha pihenni szeretnénk, vagy kettesben lenni, akkor oda nem visszük a gyerekeket. Volt, hogy a nagymamánál voltak, igaz, csak 3 napot, mert többet nem bírt. Most már meghalt szegény, ezért mi azt csináljuk, hogy a gyerekek táborban vannak, és mi addig kettesben elmegyünk valahova. Igaz, nem ottalvós nyaralás, csak a környéken voltunk kettesben, de így is nagyon jó volt. Jövőre az ottalvós tábort is betervezzük a gyerekeknek, akkor lesz időnk kettesben lenni. Nem tudom a te gyereked mennyire lenne el táborban, vannak amúgy sni-s táborok is, ottalvósak is. Én biztos azt csinálnám, hogy keresnék neki egy tábort, vagy nagymama?

2019. júl. 27. 20:10
 28/31 anonim ***** válasza:
27-es vagyok, most olvasom, hogy írod, hogy nincs tábor. Hát, ha ottalvóst keresel, az lehet messzebb is.
2019. júl. 27. 20:11
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmitérő egy férjed van Kérdező, őszintén sajnállak érte. Helyedben erőst fontolóra venném a válást.
2019. júl. 28. 11:20
 30/31 anonim ***** válasza:
25%
26 os most mindjart elasom magam szegyenemben amiert ilyen velemennyel vagy rolam. az meg nem a te ugyed hogy van -e gyerekem. mi van ha mar 70 eves vagyok es nincsen vagy 32 es van 3 gyerekem. attol meg a velemenyem pontosan ugyanez marad.
2019. júl. 29. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!