Tényleg annyira szar anya volnék emiatt?
ne adj neki tejet, tejes ételeket, cukros dolgokat, nasit, üdítőket
van nagyon nagyon sok tanulmány, ha rákeresel a neten hogy a táplálkozás és az adhd közt milyen összefüggések vannak..
a férjedre meg parancsolj rá. mondd meg neki hogy nem csak annyi a dolga hogy pihengessen, az ő gyereke is..
Sajnos ahol mi lakunk, nincs tábor. Illetve van, de szinte mind lányoknak.
Férjemmel többször beszéltem. Legtöbbször falra hányt borsó.
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de leírom a véleményemet, bocs, ha esetleg ismétlek másokat.
Nekem 2 adhd-s gyerekem van, de szerintem egyéb gyerekekkel is úgy megy a nyaralás, hogy a gyerek körül forog minden. Mi strandra megyünk, állatkertbe, cukrászdába, kicsi korukban meg szinte egész nap a játszótereket kerestük. És a nyaralás végére jobban ki vagyok purcanva, mint amikor az irodában vagyok.
Igaz, az idei évben már egész jó volt, 9 és 11 évesek, nagyjából elszórakoztatják egymást, nem nekem kell. Nálatok egy gyerekkel nehezebb lehet.
Azért lesz ez jobb is, mi az idén már mentünk tárlatvezetésre! és végighallgatták. Az egri vár kifejezetten tetszett nekik!
Viszont ha pihenni szeretnénk, vagy kettesben lenni, akkor oda nem visszük a gyerekeket. Volt, hogy a nagymamánál voltak, igaz, csak 3 napot, mert többet nem bírt. Most már meghalt szegény, ezért mi azt csináljuk, hogy a gyerekek táborban vannak, és mi addig kettesben elmegyünk valahova. Igaz, nem ottalvós nyaralás, csak a környéken voltunk kettesben, de így is nagyon jó volt. Jövőre az ottalvós tábort is betervezzük a gyerekeknek, akkor lesz időnk kettesben lenni. Nem tudom a te gyereked mennyire lenne el táborban, vannak amúgy sni-s táborok is, ottalvósak is. Én biztos azt csinálnám, hogy keresnék neki egy tábort, vagy nagymama?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!