Irigy volnék? Én nem tartom magam annak, anya szerint az vagyok.
Okjs képzésre járok, ahol a 22-ből mindig vagyunk 10-en. Első félévbe nem írták a tanárok a hiányzókat, így rákaptak a lógásra a többiek. Én mindig ott vagyok, mert érdekes, amit tanítanak, meg a szakot is szeretem. Amikor hébe-hóba bejönnek és esetleg közlik a tanárok, hogy holnap dolgozat, mindig nálam kuncsorognak. Nem vagyok irigy, mert, ha olyan kéri el, akiről tudom, hogy beteg volt, akkor felteszem a csoportba az anyagot. Engem nem ez érdekel, csak az bosszant, hogy amikor középiskolába is jártam, akkor is mindig ez volt. Én voltam az úgymond mindenes, akinek mindig minden megvan, mert szerettem tanulni, de stréber sem voltam, barátaim is vannak. Mikor azonban nekem kellett volna valami, csak a tanároktól tudtam elkérni. Szóval szívesen odaadom annak, aki beteg volt, de annak nem, aki Facebookon kiírja, hogy holnap rockyka de amúgy beteg vagyok és nem megyek suliba meg két hétig dolgozok és a suli környékére sem nézek. Én is dolgoztam első félévbe, mégis bejártam. Utána persze én vagyok a rossz, de úgy gondolom - és ezért is tettem fel a kérdést -, hogy nem vagyok senkinek sem a csicskása. Múltkor is az egyik ilyen hónapokig nem járok, de otthon facebookozok lány elkérte az anyagot, lefényképezte, egy héttel később megint elkérte volna, ha nem mondom, hogy neked az megvan. Megírtuk a dolgozatot és még azt is elvárta volna, hogy segítsek. Ráadásul nem is beszélünk, csak ilyenkor...Nem vagyok csicskás, nem vagyok mindenes, belefáradtam. És szerintem irigy sem vagyok. Mert nem olyan nehéz 8-tól 12-ig bent ülni minden nap suliban úgy, hogy ott is van állandó netkapcsolat.
Rosszul gondolom?
20/L
Ez nem írigység, nyugi.
Mondd meg, hogy nincs meg az anyag neked sem. Ha nem akarsz hazudni, hogy nem voltál bent órán, mondd azt, hogy keresztrejtvényeztél, és nem jegyzeteltél.
olvasni szoktam :)
de jó ötlet, köszi
Az még még rosszabb, ha többen is elkérik (egyszerre)
Vagy ha valaki "elfelejti" visszaadni-
Én azt mondanám az olyannak, aki el akarná kéri, hogy "már volt aki nem adta vissza a jegyzetet és ezért nem adom ki még egyszer a kezemből"
Ne add oda azt kész-
Kérjék el a tanártól az anyagot
Én pénzt kérnék. Egy ezresért odaadsz félévnyi jegyzetet / tárgy.
Annyi mindenkinek belefér, te meg mellékesen jó kis zsebpénzt kapsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!