Kisgyerekes anyukák, más is magára ismer ebben a jelenetben?
Nem.
Én félreálltam, és közöltem a gyerekekkel, hogy egy métert se megyünk tovább, amíg abba nem hagyják a rendetlenkedést. Pedig nem csatolták ki a biztonsági övet, csak lökdösődtek, és visongattak a hátam mögött. Viszont éreztem, hogy nem tudok tőlük a vezetésre figyelni.
Nem. Ez csak film és nyilván fel vannak nagyíta benne a dolgok - legalábbis remélem hogy ennyire azért senki nem hagyja a gyerekeit rosszalkodni az autóban, illetve jobban megneveli őket.
Nekem két gyerekem van és nyilván van olyan h összekapnak az autóban vagy veszekednek, de ilyeneket nem csinálnak h felállnak meg valami játékkal ütik egymást/a vezető ülést és ilyen szinten rosszalkodjanak mint a videón. AZért szerintem van egy elvárható szint ami főlé nem engedjük ilyenkor menni a gyerekeket, illetve van az a határ amit ők is tudnak h nem szabad átlépni, és nem olyan nehéz azt betartani/betartatni.
Szerencsére nem. Amíg kicsik voltak, addig nem indultam el, amíg nem voltak bekötve. Kicsatolni nem tudták magukat, ha felül kibújtak, azonnal megálltam, és addig nem indultunk tovább, amíg nem bújtak vissza. Mire akkorák lettek, hogy ki tudták kötni magukat, addigra megértették, hogy miért fontos, hogy be legyenek kötve, és miért ne zavarják hangoskodással, rendbontással a vezetőt.
Nagyobbik fiam ADHD-s és nagyon öntörvényű, de az észérveket még ő is megérti és megfelelő magyarázattal sok mindenre rá lehet venni. Sőt, most már segít az öccsének elmagyarázni a szabályokat és rászól arra, aki nem tartja be őket (még ránk is, adott esetben).
Hát persze, voltam én is ilyen, hajjaj :)
Nem volt világos, mire irányul a kérdésed, de így már értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!