Kisgyerekes anyukák, más is magára ismer ebben a jelenetben?
Had egészítsem ki a leírást; A szüli felikben (mert ez onnan van) a két srác hiperaktív, ha jól emlékszem és adott nekik a doki rá gyógyszert, amit Lynette-nek nem volt szíve beadni neki.
Azt hittem elsőre, hogy ez az a részlet, amikor kirakja őket az autóból :D
Lynette karakterét amúgy a Kayla-s időszakban megutáltam. Jó, nem az ő gyereke volt, Nora halála után, amikor látta, hogy Kayla haragszik rá, távolságtartó volt a lánnyal és szerintem itt nagyon elrontották Lynette karakterét, mert ahelyett, hogy bemutatnak egy történetszálat, amiben eléri, hogy Kayla megszelidüljön és ne viselkedjen pszichopataként, bemutatják, hogy van a gonosz kislány meg a szegény Lynette...
Egy lánynak meghalt az anyja, egyke volt erre kapott 4 testvért, össze volt zavarodva, dühös volt és le kellett vezetnie valakin. Nem értem ezt hogy lehet úgy beállítani, hogy ő az antikrisztus.
Az adott jelentet nálam biztos nem történne meg, mert addig nem indul az autó, amíg nincs mindenki bekötve...
Az idegállapotot tekintve, nem, nem érzem így magam, 1 gyerekem van, aki 6 éves, tökéletesen elboldogulok vele. Többek közt ezért sem lett testvére, mert nincs több kapacitásom. Nem akartam egy idegbeteg anyát a gyerekeimnek, így lett egy kiegyensúlyozott anyja az 1 gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!