Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom terhes lett! Most...

A lányom terhes lett! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek? Nem akarja elvetetni, nem engedi, de lehet az lenne a legjobb.

Nagyon haragszunk rá és nem tudjuk mit tegyünk.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben???

A lányom 16 éves. És Jó tanuló nem is volt felelőtlen soha...ezért nem is értjük.

Bár igaz, nem túl jó a viszonyunk, de akkor is.

A férjem ki akarja tagadni, ha megtartja. És hajthatatlan.

Kérlek, adjatok valami tanácsot.

2010. júl. 3. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nagy a szád, elég jól tudom mit jelent. Te viszont nem sokat tudhatsz az emberi létről, ha ilyen egyszerű a hozzáállásod az élethez. Szintén gratulálok.
2010. júl. 9. 15:19
 42/60 A kérdező kommentje:

A férjem nem változtatott az álláspontján. De a lányom megtartja a babát és az apához költözik. Egy másik városba. Nekik tudom, hogy meg van az anyagi feltételük is hozzá. Bár nem szerettem volna, hogy így legyen, de beletörődöm...Csak nem tudom, láthatom e majd még a lányomat és az unokámat...

Köszönöm a válaszokat, de hát nem nagyon mentünk velük semmire... a dolog nem változott...

Ja és csak annyit, hogy nem lehet egy gyereket annyira eltiltani bármitől is, hogy ne kerüljön a szex közelébe. Ha akarja úgyis megoldja...

2010. júl. 9. 15:54
 43/60 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudj, de én otthagynám a p.csába a férjedet, azok után, hogy elüldözte a saját lányát. Undorító alak.

Remélem ez hasznos tanács volt :)

2010. júl. 9. 17:01
 44/60 anonim ***** válasza:
63%
Ja és örülök, hogy nem csak a lányod, hanem a fiú is érett és vállalják tettük következményét, és nem ölik meg a picit. Remélem boldogok lesznek :):)
2010. júl. 9. 17:02
 45/60 anonim ***** válasza:
16%
Én meg sajnálom hogy így döntöttek a gyerekek,ebből csak az látszik mennyire felelőtlenek és éretlenek.Arra sem voltak képesek hogy védekezzenek,akkor milyen felelősség vőárható el tőlük? Sajnálom az édesanyát meg az apát,mivel a még gyereklány nevelése kudarcot vallott,igen nagy csalódás látni egy szülőnek hogyan teszi tönkre éretlen gyereke az életét.Nem hibásak érte,az apa sem aki szintén csalódott,majd megbékél.de a 16 éves lány szégyellheti magát ennyi idősen semmi érett gondolkodása nincs,a szexhez meg elég korán beért.Tényleg sajnálom a szülőket,és nem is baj ha a gyereketeket egy ideig magára hagyjátok,csak akkor fog rájönni hogy fontosak a szülei és tanácsai.
2010. júl. 11. 13:08
 46/60 anonim ***** válasza:
65%
Az utolsó egy érzéketlen alak.
2010. júl. 11. 13:56
 47/60 anonim ***** válasza:
25%
Persze...hagyjuk csak kakiban a gyerekünket,aki a mi pocsék nevelésünk miatt került bajba!!!!Gratulálok a felfogásodhoz...nem csodálkoznék ha a te gyereked is ilyen helyzetbe kerülne!
2010. júl. 11. 15:50
 48/60 anonim ***** válasza:
24%
Aki bántotta akár a lányt,akár a szüleit, szivből kivánom, hogy mihamarabb kerüljön a helyzetükbe, és remélem, hogy fognak is!!!
2010. júl. 11. 19:14
 49/60 anonim ***** válasza:
54%
Hát remélem, nem ilyen könnyen válsz meg a lányodtól és az unokádtól.Te soha nem hibáztál ?Az én nagylányom 13 éves, BÁRMIT is csinálna, soha nem tagadnám meg, mert az én vérem, én hordtam ki, az én nevelésem, és ha hibázott, az az én hibám is.Szerencsére úgy tűnik nem annyira felelőtlen, és a nehezebb utat választja, sőt a párja is támogatja.Kívánom nekik, sok örömük legyen a kicsiben, és nektek hogy kibéküljetek vele, segítsétek, azért vagytok a szülei jóban és rosszban is.
2010. júl. 12. 15:41
 50/60 anonim ***** válasza:
72%
Kedves anyuka! Tudom, hogy nehéz ez a helyzet, de a férjed épp azt kéri, hogy válassz közte és a gyereked között. Én nem maradnék egy olyan "apa" mellett, akik kakiban hagyja a lányát, a közös gyerekünket, csak azért, mert az nem úgy viselkedik, ahogy ő elképzelte (és amiért éppolyan felelős ő is). Gondolkodj el a társadon, mert szerintem pokoli önző. L27
2010. júl. 12. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!