A lányom terhes lett! Most mit tegyek?
Ti mit tennétek? Nem akarja elvetetni, nem engedi, de lehet az lenne a legjobb.
Nagyon haragszunk rá és nem tudjuk mit tegyünk.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben???
A lányom 16 éves. És Jó tanuló nem is volt felelőtlen soha...ezért nem is értjük.
Bár igaz, nem túl jó a viszonyunk, de akkor is.
A férjem ki akarja tagadni, ha megtartja. És hajthatatlan.
Kérlek, adjatok valami tanácsot.
Nagyon nehéz a helyzetetek,nem lennék a helyetekben....
Nem tudom,írtad nem túl jó a viszonyotok,de szerintem ha nem vetetitek el akkor mindenképp mellé kéne állnod,a te lányod és a te unokád lesz.
Már megvan a gond de abban hogy elvetettetném e vele nem tudok tanácsot adni,nem tudom azt sem hogy jogilag ilyenkor dönthet e egyedül....a megtartásban.
Ehhez tudni kéne milyen a fiú,milyen a kapcsolatuk,bár nem gondolnám hogy hosszú távon együtt maradnának hisz még ők is gyerekek,bár a ma rohanó világban.
Azért akarja megtartani mert fél mi lesz mikor elveteti,lehet e majd gyereke...vagy mert már felelősségteljes érett gondolkodású,bár akkor nem lett volna gyerek,mondjuk lehet a gumi is hibás...(Mi 2 gyereket terveztünk lett is egy fiú,aztán még várni akartunk de a gumi hibájából fél évvel a tervezettnél összejött a kislányunk)Ezért is nehéz dönteni,bár szerintem kislány még........
Hiába 16 éves, ha Ő meg akarja tartani akkor joga van hozzá és részetekről pedig ideje abbahagyni a gyerekes duzzogást (harag, kitagadás a XXI.században?) és segítsetek a lányotoknak!
Nehogy már csak akkor a Ti lányotok ha jó tanuló és ötöst hoz haza!
Hozott egy rossz döntést, biztos ti is hoztatok már az életbe max más területen.
35/F
Ha ráerőszakoltok egy abortuszt, sohasem fog nektek megbocsájtani, hidd el nekem.
Viszont, ha vállalja, akkor segitsetek neki, hogy az iskolát be tudja fejezni, és valóban ti vagytok a gyerekesk, haragszom rád, kitagadlak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!