Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom terhes lett! Most...

A lányom terhes lett! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek? Nem akarja elvetetni, nem engedi, de lehet az lenne a legjobb.

Nagyon haragszunk rá és nem tudjuk mit tegyünk.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben???

A lányom 16 éves. És Jó tanuló nem is volt felelőtlen soha...ezért nem is értjük.

Bár igaz, nem túl jó a viszonyunk, de akkor is.

A férjem ki akarja tagadni, ha megtartja. És hajthatatlan.

Kérlek, adjatok valami tanácsot.

2010. júl. 3. 22:21
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
49%
helyes én már írtam itt,azt támogatva hogy ne nagyszülőknek szüljön a gyermek.DE most eszembe jutott az hogy azt javaslom aki azt írja tartsa meg a gyermeket a kislány az szálljon be a gyermek nevelésébe anyagilag.!!! Na ehhez mit szóltok,gondoskodjatok róla 18 éves koráig minimum.Lemerem fogadni,felháborodtok hogy mi az... mi közötök van hozzá stb..meg miből? Na ha bármilyen ellenvetésetek is van az ellen hogy neveljetek egy ismeretlen kisbabát akkor,ne ítélkezzetek az édesanya felől akinek csak odaraknak egy gondot.És hogy ö mit tehetett volna hogy ne így legyen? Szerintem semmit,múltkor azt olvastam új trendi lépcsőházban szüzességet elveszteni,mit tehetnénk zárjuk be a gyereket? Nem lehet,ők lázadnak és kitörnek,ha tetszik ha nem,van egy pár okos,de valljuk be nekünk hány dolog van amit sose mondanánk el a szüleinknek.Nem tudsz mindent irányítani,sok gyerek a szigorral szembeszáll,te leszel a rossz és a ...,mire rájön hogy anya jót akart lesz 30 éves és akkor majd megy hozzád.
2010. júl. 5. 21:37
 22/60 anonim ***** válasza:
57%

már bocsánat, de maga mit szólt volna hozzá, ha annak idején az anyja kikapartatta volna????

legrosszabb esetbe bedugják egy árvaházba, még az sem olyan kegyetlen, mint kikapartatni!!!!

szegény pára még csak nem is védekezhet!!!

és érzi, hogy vmi idegen közelít hozzá, és kimutatták, hogy a pulzusa 300 fölött van!!!

meg képzelje el, hogy a lányát egész életében végigkiséri, mint egy szégyenbélyeg, hogy kikapartatta...

és még az is lehet, hogy rosszul nyúlnak be a cuccal és soha többé nem lehet magának unokája!

2010. júl. 5. 22:15
 23/60 anonim ***** válasza:
41%
Már régen nem kaparják az anyákat. Másrészről pedig ha az abortuszt altatásban csinálják, akkor nem csak az anya alszik el.
2010. júl. 5. 22:18
 24/60 anonim ***** válasza:
35%

Az abortusz gyilkosság, akármilyen módszerrel végzik. Maximum azon lehet vitatkozni, hogy jogos-e. Erre meg csak az önző emberek mondják, hogy jogos.

Az árvaház, az örökbeadás is megoldás, ha valaki nem akarja felnevelni. Csak sajnos ebben az agymosott világban, ha nektek azt mondják pár évig, hogy pl csöveseket ölni (ha álmukban gyújtjuk fel őket az még humánus is) az jó dolog, mert megszabadítjuk őket a későbbi kínoktól, éhezéstől és elhanyagoltságtól, akkor el is hiszitek...

Gratulálok.

2010. júl. 6. 08:30
 25/60 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 19 évesen volt abortuszom.A legkönnyebb utat választottam.Azóta folyamatos petefészek problémáim vannak, és mikor már akartunk a férjemmel egy babát úgy imádkoztunk,hogy sikerüljön.Most 13 hónapos a lányom,de azt a másik picit sosem fogom elfelejteni,most lenne 4 éves:(

Van ismerősöm aki 16 évesen szült,mellette be tudta fejezni a sulit és főiskolára jár most.

2010. júl. 6. 08:59
 26/60 anonim ***** válasza:
54%

AZt is gondoljátok át,hogy NEKTEK lenne e pénzetek,időtök,energiátok gyereket nevelni..nagyon szép ez a mézes mázos maszlag,hogy egy kis élet,meg nincs beleszólásotok,az ő döntése..de akinek van gyereke az tudja,hogy mennyi mindent kell feláldozni egy gyerekért. És jelen esetben nem csak a lányotok fogja ezt feláldozni,hanem ti is szóval igenis van beleszólásotok.Jól irta az,hogy együtt le kell ülni és átbeszélni miről kell lemondani,milyen poizitivumok és negativumok fognak járni ezzel.

Az meg,hogy legyetek rá büszkék.. (azért ezt durvának tlaáltam,hogy ilyet irt az egyik hozzászoló) ..legyetek rá büszkék,hogy a 16 éves lányotok nem védekezik,reméljük valami nemi betegséget nem szedett még össze. És msot irhatjátok,hogy de véldekezés mellett is meg blabla,aki nem akar gyereket az bármit megtesz érte,és van ma már óvszer,tabletta,hüvelykrém,kúp,pesszárium és még sorolhatnám..

2010. júl. 6. 12:09
 27/60 anonim ***** válasza:
91%

Nem igazán értem hogy lehet egy ilyen kérdésben azt tanácsolni hogy vetesse el a gyereket, vagy hogy tartsa meg a gyereket.

Mind a két oldalnak megvannak a következményei. A lányodnak igenis tisztában kell lennie hogy a ti segítségetek nélkül nem tud 16 évesen boldogulni egy babával. Az a pénz amit kap a baba után semmire nem elég, tehát nektek anyagilag biztosan támogatni kell. Ha viszont nem tartja meg akkor meg lelkileg kell támogatnotok.

Van két műsor az MTV (zene csatornán) Várandós tinik illetve Tini szülők címmel. Azt azért megnézetném a lányotokkal hogy egy kicsit tisztában legyen a döntésének a következményeivel.

2010. júl. 6. 12:15
 28/60 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván én is felvilágositanám a pozitivumokról, negativumokról.De úgy gondolom hogy egy gyerek ne vállaljon gyereket!- nem nekem kell hogy szüljön, hanem magának ill. a párjának ha ők már készen állnak rá,-nem tudják magukat eltartani,-nincs saját lakásuk/házuk,-egyálatlán nincs semmilyük...stb

Nem vagyok abortuszpárti, szerencsére soha nem volt, a gyermekem is akkor született amikor tervben volt már.De ilyen körülmények között nem tartanám meg.

2010. júl. 6. 13:16
 29/60 anonim ***** válasza:
68%
Azt, hogy a lányoddal miről beszélgess, már nagyon sokan leírták. Én csak annyival egészíteném ki, hogy: a férjed nem tudom, mire fel ekkora kan, hogy ő majd kitagadja! Magába kellene szállnia, hogy hogyan jutott a tinédzser lánya idáig! Saját magát tagadhatná ki legfeljebb. Őszintén szólva egy ilyen férjnek annyit mondanék, hogy ha valaki megy, akkor az ő, ha ennyit ér neki a családi összetartás. Ha nem tetszik, mehet! L27
2010. júl. 7. 13:16
 30/60 anonim ***** válasza:
62%
Utolsóval egyetértek. 21/F
2010. júl. 7. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!