A lányom terhes lett! Most mit tegyek?
Ti mit tennétek? Nem akarja elvetetni, nem engedi, de lehet az lenne a legjobb.
Nagyon haragszunk rá és nem tudjuk mit tegyünk.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben???
A lányom 16 éves. És Jó tanuló nem is volt felelőtlen soha...ezért nem is értjük.
Bár igaz, nem túl jó a viszonyunk, de akkor is.
A férjem ki akarja tagadni, ha megtartja. És hajthatatlan.
Kérlek, adjatok valami tanácsot.
Az "apukarol" miert nem esik emlites? O hol van? Neki mi az akarata? Ez elegge fontos kerdes szerintem, mert ugye nem a medenceben terhesedett meg a lanyotok uszas kozben csak ugy....?! Felszivodott a srac?
Amugy en nem vagyok abortuszellenes. Ha tenyleg nincs mas valasztas, akkor meg kell tenni. Nekem nem volt, de ennyi idosen meg eszembe sem jutott szexelni... Tudom mas vilag van ma... elmeletileg, de gyakorlatilag ugyanolyan mindig. En csak attol felnek ha abortuszom lenne hogy nem lehetne gyerekem tobbe valamilyen orvosi hiba miatt.
De inkabb abortusz mint arvahaz. Melyik anya tudja azt szemrebbenes nelkul elviselni es elni a tudattal, hogy megszul egy gyereket es utana "eldobja" hadd vigyazzon ra mas???
Mindegy.
A gyereket akkor is szeretni kell, amikor "rossz jegyet kap" es nem kitagadni kell. A szulo hibaja minden ebben a korban meg. Akkor is van akarata, ha meg csak 16 eves es ezt figyelebe kell venni. Es a nemkivant terhesseg nem csak tizeneveseknel csuszik be, ezt ne feledjuk el!
"De inkabb abortusz mint arvahaz. Melyik anya tudja azt szemrebbenes nelkul elviselni es elni a tudattal, hogy megszul egy gyereket es utana "eldobja" hadd vigyazzon ra mas???"
És milyen "ember" az, aki meg tudja ölni a saját gyerekét?
utolsó igaz
nekem volt abortuszom,mert nem akartam egy félkezű, lyukas hasfalú gyereket megszülni.
Gyilkosság???
nem hiszem, csak gondoltam a meglévő gyerekeimre és nem büntettem volna őket egy fogyatékossal...
16 éves?
megtarthatja, de kutya nehéz lesz, elvetetheti,de SOHA nem fogja tudni feldolgozni
és inkább legyen nehéz, és nevelje fel, minthogy megölje...
"Jogod van eldönteni kihordasz-e egy nem kívánt gyereket. És itt a pont."
Látod, te is gyereknek hívod. Ez a freudi elszólás egyik klasszikus példája. Csak könnyebb úgy gondolni, hogy ez nem gyilkosság. És itt a pont te kis butus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!