Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom terhes lett! Most...

A lányom terhes lett! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek? Nem akarja elvetetni, nem engedi, de lehet az lenne a legjobb.

Nagyon haragszunk rá és nem tudjuk mit tegyünk.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben???

A lányom 16 éves. És Jó tanuló nem is volt felelőtlen soha...ezért nem is értjük.

Bár igaz, nem túl jó a viszonyunk, de akkor is.

A férjem ki akarja tagadni, ha megtartja. És hajthatatlan.

Kérlek, adjatok valami tanácsot.

2010. júl. 3. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
83%
Szia!öleljétek meg és mondjátok el a lányotoknak,hogy szeretitek és támogassátok mindenben,elvégre Ő még mindig a ti lányotok,és az unokátokat hordja a szíve alatt,egy cuki kis babát aki nem tehet arról,hogy túl korán érkezik.nem könnyű egy terhesség,egy szülés és főleg a gyereknevelés.ha a baba apja szeretne hagyjátok,hogy segítsen,hogy részt vegyen az életetekben.és be lehet fejezni a sulit estin is mellette lehet 4 órában dolgozni . elítélni azokat kell akik wc-be,kukába dobják a gyereket!én16évesen szültem engem is ki akart apu tagadni,de lassan megbékéltek miután a lányom megszületett,én visszamentem tanulni,dolgoztam ,nem anyuéknak szültem sokat foglalkoztam,foglalkozom a lányommal,nagyon szeretem őt és ha elvetettem volna soha nem bocsátanám meg anyuéknak mert ők erösködtek de én döntöttem,hogy megtartom.azóta párra találtam eltet 12 év ,van egy 2 éves kisfiam is és anyuékkal jobb a kapcsolatom mint valaha is reméltem.nagyon büszkék az unokájukra és rám is amiért vállaltam a nehézségeket.nem mondom,hogy könnyű volt de megérte ,a lányom a világ legcsodásabb gyereke.megértés ,elfogadás,szeretet.ennyi kell csak a boldogsághoz.szeressétek őket és cserébe sok boldog percet fognak nektek adni(lányotok és unokátok).ha kitagadjátok attól nem lesz jobb a viszonyotok,csak elveszítitek egymást,majd jön a bűntudat és lehet,hogy még a férjeddel való kapcsolatod is megromlik.ez nem lenne helyes.amúgy nem kell olyan sok pénz egy babához,lehet használtan venni cuccokat ami jó állapotú és ott van a gyes amiből azért sok minden kijön ha jól be van osztva.szóval a nincs rá pénz az nem kifogás.legyetek boldogok,sok sikert a jó döntéshez.
2010. júl. 7. 14:57
 32/60 anonim ***** válasza:
68%
na mire jutottatok? torten mar valami az ugy erdekebe?
2010. júl. 7. 17:45
 33/60 anonim ***** válasza:
55%
Kőkemény pénzekről van szó egy gyerek esetében, hetente növi ki a ruhákat és drágább egy gyerekruha mint a felnőtté. Persze van turkáló is, de az is borsos ha igényes darabot vesz az ember. Itt csak a pénz számít, tudom lehet gyereket nevelni a porban mocsokban mint sok példát látunk rá, de nem érdemes. Ezt kell megértenie a lányodnak, ő nem dolgozhat most, az apán áll a dolog, hogy mit vállal...De a kitagadás tényleg túlzás, egyszerűen egy szülő ilyen ki sem ejthet a száját, már csak azért is vállalni fogja azt a gyereket.
2010. júl. 8. 13:13
 34/60 anonim ***** válasza:
66%

Az "apukarol" miert nem esik emlites? O hol van? Neki mi az akarata? Ez elegge fontos kerdes szerintem, mert ugye nem a medenceben terhesedett meg a lanyotok uszas kozben csak ugy....?! Felszivodott a srac?

Amugy en nem vagyok abortuszellenes. Ha tenyleg nincs mas valasztas, akkor meg kell tenni. Nekem nem volt, de ennyi idosen meg eszembe sem jutott szexelni... Tudom mas vilag van ma... elmeletileg, de gyakorlatilag ugyanolyan mindig. En csak attol felnek ha abortuszom lenne hogy nem lehetne gyerekem tobbe valamilyen orvosi hiba miatt.

De inkabb abortusz mint arvahaz. Melyik anya tudja azt szemrebbenes nelkul elviselni es elni a tudattal, hogy megszul egy gyereket es utana "eldobja" hadd vigyazzon ra mas???

Mindegy.

A gyereket akkor is szeretni kell, amikor "rossz jegyet kap" es nem kitagadni kell. A szulo hibaja minden ebben a korban meg. Akkor is van akarata, ha meg csak 16 eves es ezt figyelebe kell venni. Es a nemkivant terhesseg nem csak tizeneveseknel csuszik be, ezt ne feledjuk el!

2010. júl. 8. 16:06
 35/60 anonim ***** válasza:
62%

"De inkabb abortusz mint arvahaz. Melyik anya tudja azt szemrebbenes nelkul elviselni es elni a tudattal, hogy megszul egy gyereket es utana "eldobja" hadd vigyazzon ra mas???"

És milyen "ember" az, aki meg tudja ölni a saját gyerekét?

2010. júl. 8. 16:59
 36/60 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó, az még nem gyerek. Ha az lenne az abortusz nem lenne engedélyezett. Sok hosszas és értelmetlen vitát le lehet folytatni erről, de attól még az abortusz nem lesz gyilkosság. Jogod van eldönteni kihordasz-e egy nem kívánt gyereket. És itt a pont.
2010. júl. 8. 17:01
 37/60 anonim ***** válasza:
66%

utolsó igaz

nekem volt abortuszom,mert nem akartam egy félkezű, lyukas hasfalú gyereket megszülni.

Gyilkosság???

nem hiszem, csak gondoltam a meglévő gyerekeimre és nem büntettem volna őket egy fogyatékossal...

16 éves?

megtarthatja, de kutya nehéz lesz, elvetetheti,de SOHA nem fogja tudni feldolgozni

és inkább legyen nehéz, és nevelje fel, minthogy megölje...

2010. júl. 8. 17:45
 38/60 anonim ***** válasza:
48%

"Jogod van eldönteni kihordasz-e egy nem kívánt gyereket. És itt a pont."

Látod, te is gyereknek hívod. Ez a freudi elszólás egyik klasszikus példája. Csak könnyebb úgy gondolni, hogy ez nem gyilkosság. És itt a pont te kis butus.

2010. júl. 9. 07:03
 39/60 anonim ***** válasza:
75%
a férjed nem apának való. a szülök azért vannak h segitsenek ne egy 16 éves gyerket dobjanak utcára. szánalmas. én 17 évesen lettem terhes gyönyörü fiam van és nem értem, ja nem felelöteln akkor jó anya lesz belölle.. ennyi!!!! segits neki ahol tudsz.
2010. júl. 9. 13:42
 40/60 anonim ***** válasza:
56%
Azért hívom gyereknek, hogy ne kelljen embriónak vagy foetusnak neveznem. És megjegyzem, én a 12. hétről beszéltem, amikor azt mondtam nem gyerek, és ha hiszed, ha nem, egy terhesség 40 hét, azért a 39. héten már szívesebben nevezem én is babának vagy gyereknek, mint magzatnak. Gratulálok a freudi elszóláshoz :) Máskor inkább tudd meg mit jelent.
2010. júl. 9. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!