Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti mit reagáltatok volna erre...

Ti mit reagáltatok volna erre a helyzetre?

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk, hosszú folyósó, mindket oldalon lakások. Van egy szomszédom, akivel pár éve jóban vagyunk. Közvetlen egymás mellett lakunk és az ő lakása mellett és hat nyilvan hozzam is közel, lakik egy házaspár, két eléggé rossz gyerekkel. Szomszédom már rengetegszer panaszkodott és én is neki, hogy milyen rossz az a két gyerek, folyamatosan visítoznak, kiabálnak, folyosón rohangálnak, mint egy fél őrült. A nagyobbik 5-6, a kisebbik kb 3 éves lehet. 1 lány, egy fiú. Mivel barátnőm lakik közvetlen mellette, így ő sokkal több minden athall. Mintha amúgy papírból lennének a falak. És hogy esténként mikor altatnák őket, csapjodjak a falat a gyerekek, neki ment pont ott a hálója, folyton hisztiznek, kiabalnak, dörömbölnek, reggel is mikor mennek oviba-suliba gondolom, eszeveszetten rohannak végig az egesz folyosón stb stb. Tegnap reggel szinten teleüvöltötték a gyerekek a folyosót, amíg az anyjuk zárta az ajtót, ők rohangaltak fel-alá. Barátnőmnek meg betelt a pohár, kidöntött a folyosóra és hát eléggé “lekiabálta” a nő fejét, hogy ha nem tűnt volna fel neki, masok is laknak ebben a rohadt házban és hogy nevelje már meg a kölykeit, mert nevetséges, amit művelnek, az egesz emeletet felverik. Nagyon sokáig egyetlen egy szót se szólt neki szomszédom, próbált türelmes lenni, de mondta h elege lett. Persze még a nőnek állt feljebb, próbált volna magyarázkodni, de barátnőm nem is hagyta szóhoz jutni, jól kiosztotta és racsukta az ajtót. A kiakadasahoz hozzátartozik az is, hogy a kedves anyuka nem egyszer kopogtatott már be a közvetlen szomszédaihoz, közte ugye a barátnőmhöz is, hogy este majdnem 8kor mégis hogy mer porszivozni, mert az ő gyerekei aludnanak, meg ne hallgassa már hangosan kora delutan a zenét, mert náluk altatas idő van, holott amúgy egyáltalán nem volt hangos a zene.. Tehát már volt nemi feszültség köztük. Szomszédom megmondta, hogy ezentúl ő se lesz kicsit se megértő, ha nem neveli meg a gyerekeit a pár, akkor ő neki igen is este 8-9kor fog eszébejutni zenét hallgatni, porszivozni stb stb.

Kérdezte, hogy én mit gondolok, szerintem jogos volt-e a kiakadasa és bár én lehet nem cselekedtem volna hasonlóan, mert nem vagyok az a vitatkozóa fajta, tök egyetértettem vele, tényleg szörnyű amit az a két ördögfioka le nem művel. Ti hogy látjátok? Mit cselekedtetek volna az anyuka helyében és a szomszédom helyében hogyan kezeltetek volna a dolgot? Egyáltalán hogyan lehet ezt sértődöttseg nélkül elintézni?

2018. szept. 18. 17:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
72%
Szomszédod helyében csak úgy érzékeltetésképpen rendeznék egy kis laza szombati házibulit! :) max. kihívják a rendőröket, mert csendháborítás, és akkor lejjebb veszitek a hangerőt.
2018. okt. 5. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!