Reagáltatok volna erre a helyzetre?
Az este nem most történt,de azóta is elgondolkodom rajta,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Szokványos iskolai kirándulás,szülőkkel együtt.
Gyerekek játszanak...anyuka a program kellős közepén kézen fogja kis csemetéjét,és nagy rábeszélések után a kisgyerek már fotózza is anyukát (nyílván profilkép készűlt).A gyerek már nagyon menne a társaival játszani,ennek hangot is ad,neki nem annyira buli,de anyuka még pózolna tovább,ezért hevesen dicsérgetni kezdi,hogy nagyon jó képeket csinál,na egye fene most ő is lefotózza a gyereket,de aztán ne szaladjon el,mert még itt is meg ott is fényképezkedni kell.
Mint kívűlálló szülő,szóltatok volna az anyukának,vagy csak magatokban meg lett volna a véleményetek?
Én utóbbit választottam,de azóta is meg vagyok ezen döbbenve egy kicsit.
Ők nem közös képet szerettek volna,hanem a gyereknek kellett anyukát fényképeznie,külöböző pózokban.
De nem 3-4 kép érejéig nem engedte a gyereket játszani.
Engem leginkább az bosszantott,hogy az a gyerek miért nem mehet játszani a társaival,miért a gyerek feladata,hogy anyukának jó képei legyenek.
Persze más szülö odament,hogy majd ő fényképez,de utána megint a gyerek fényképezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!