Ez most mi? Játszótéri eset. Ti mit reagáltatok volna?
Játszótéren voltunk a lánykámmal. Egy csoport gyerek elkezdett játszani a labdájával,(olyan 4-12évesek). Egyáltalán nem ezzel van a bajom,mert miért ne játszhatnának vele!
Egy nagyobb gyerek kirúgta a kerítésen kívülre,én pont láttam. Percek teltek el és vártam hogy kimegy e érte valaki,de nem történt meg! Aztán odakiabáltam hogy ki megy e valaki a labdáért,erre az egyik anyuka flegmán odaszólt hogy mindjárt behozza az egyik gyerek. Még ő volt felháborodva!
Ezen totál kiakadtam,mert szerintem minimum hogy ha kirúgják vissza is hozzák! Nem azt mondom hogy a kicsi menjen ki érte,de voltak nagyok is sőt szülő is! Ha nem látom a jelenetet akkor nem is foglalkoznak vele,és lehet hogy nincs meg a lányom kedvenc labdája!
Szerintem jol tetted hogy szoltal erte en is szoltam volna. A masik anyukanak meg nem felhaborodni kellett volna, hanem kimenni a labdaert a gyereke helyett....
Bocs az ekezetekert:)
Az a gond hogy esze ágában nem volt érte menni senkinek,ha nem szólok! Vagy ez neked természetese kedves 3-as?
Esetleg nekem kellett volna kimennem érte,és otthagyni a 2évesemet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!