Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez most mi? Játszótéri eset....

Ez most mi? Játszótéri eset. Ti mit reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Játszótéren voltunk a lánykámmal. Egy csoport gyerek elkezdett játszani a labdájával,(olyan 4-12évesek). Egyáltalán nem ezzel van a bajom,mert miért ne játszhatnának vele!

Egy nagyobb gyerek kirúgta a kerítésen kívülre,én pont láttam. Percek teltek el és vártam hogy kimegy e érte valaki,de nem történt meg! Aztán odakiabáltam hogy ki megy e valaki a labdáért,erre az egyik anyuka flegmán odaszólt hogy mindjárt behozza az egyik gyerek. Még ő volt felháborodva!

Ezen totál kiakadtam,mert szerintem minimum hogy ha kirúgják vissza is hozzák! Nem azt mondom hogy a kicsi menjen ki érte,de voltak nagyok is sőt szülő is! Ha nem látom a jelenetet akkor nem is foglalkoznak vele,és lehet hogy nincs meg a lányom kedvenc labdája!

2013. jún. 13. 15:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igazad volt, a másik mami kicsit kattant volt. Én egyre többször azt látom, hogy ha az anyuka a már nagyobb gyerekkel megy a játszóra, anya leül, le sem sz@rja, mit csinál a gyereke. Szinte rá sem néz. AZtán hirtelen felpattan és elkezdi osztani az észt. Hol a gyereknek, hol egy másik mamit pocskondiázik...
2013. jún. 13. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jol tetted hogy szoltal erte en is szoltam volna. A masik anyukanak meg nem felhaborodni kellett volna, hanem kimenni a labdaert a gyereke helyett....

Bocs az ekezetekert:)

2013. jún. 13. 15:07
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Én meg annyira nem értem mi a gond, persze magától is eszébe juthatott volna, hogy behozza a labdát, de ennél több rosszat én nem látok benne. :)
2013. jún. 13. 15:09
 4/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell ennyire fenn akadni. Igazad volt persze. A lényeg az h behozta a labdát a többit meg le se kell fosni csúnyán fogalmazva...Kár ezen még tunkolni magadat még most is. Mindig is lesznek ilyen primitív anyukák.
2013. jún. 13. 15:20
 5/20 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy esze ágában nem volt érte menni senkinek,ha nem szólok! Vagy ez neked természetese kedves 3-as?

Esetleg nekem kellett volna kimennem érte,és otthagyni a 2évesemet?!

2013. jún. 13. 15:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerekem kirúgja más labdáját a játszótérről, akkor azonnal felállok és visszahozom. Ez alap. Sajnos vannak primitív emberek.
2013. jún. 13. 15:22
 7/20 A kérdező kommentje:
Maga a reakció amin kiakadtam!
2013. jún. 13. 15:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg bunkó volt.
2013. jún. 13. 15:25
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó persze,tudom hogy felesleges ezen magam tuningolni,de akkor ott nagyon pipa lettem!!!:)
2013. jún. 13. 15:28
 10/20 anonim ***** válasza:
3. vagyok, nyugi már, én egy szóval nem írtam, hogy te menj ki és hagyd ott a 2 évesed... Csupán én nem szoktam ilyesmi miatt kiakadni, megjegyzem max magamban, hogy bunkó vagy, de ennyi. Ezért volt nekem "fura", bocsánat. Ha minden bukó emberen felhúznám magam, már rég diliházba kerültem volna.
2013. jún. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!