Ez most mi? Játszótéri eset. Ti mit reagáltatok volna?
Játszótéren voltunk a lánykámmal. Egy csoport gyerek elkezdett játszani a labdájával,(olyan 4-12évesek). Egyáltalán nem ezzel van a bajom,mert miért ne játszhatnának vele!
Egy nagyobb gyerek kirúgta a kerítésen kívülre,én pont láttam. Percek teltek el és vártam hogy kimegy e érte valaki,de nem történt meg! Aztán odakiabáltam hogy ki megy e valaki a labdáért,erre az egyik anyuka flegmán odaszólt hogy mindjárt behozza az egyik gyerek. Még ő volt felháborodva!
Ezen totál kiakadtam,mert szerintem minimum hogy ha kirúgják vissza is hozzák! Nem azt mondom hogy a kicsi menjen ki érte,de voltak nagyok is sőt szülő is! Ha nem látom a jelenetet akkor nem is foglalkoznak vele,és lehet hogy nincs meg a lányom kedvenc labdája!
Jó, hát oké, hogy bunkóság volt, de most tényleg erről szól a gyeses/gyedes időszak, hogy ezek a naaagy problémák? Bunkók mindenütt vannak. Elémfurakszik a sorban a boltban, rámcsapja az ajtót a bankban, majd' fellök bringával. Na és? Továbbmegyek és 5 mp múlva már nem is emlékszem rá.
Te meg egy ilyenen pörögsz órákig/napokig?
Már nem vagyok Gyedes/Gyeses időszakban mivel dolgozom! Úgyhogy nem ez a legnagyobb problémám!
De akkor ott kiakadtam azon hogy senkinek nem volt magától értődő hogy kimenjen a labdáért,és amiért mertem szólni még azok voltak megsértődve! Biztos túlreagálom,de már megnyugodtam.
Azért pld te kedves utolsó hogy reagáltál volna??? Nem szólsz egy szót sem,és kimész te a labdáért? Otthagyod a gyereket,vagy húzod magaddal?
Lehet akkor ő is ezen pörög egy másik blogban, hogy az a bunkó anyuka még azt sem mondta : légy szíves!!
:)))) milyen a világ ....
Na pontosan ezért nem fogok senkivel barátkoznina játszón, mert vannak olyanok mint Te, meg a másik nő is!
Most komolyan egy labdán így behergeled magad????
Ha te láttad kimehetsz érte, akár.... Ajátszótérre nem ezért kell kimenni, mutass példát a gyerekednek talán!!!
Attól, hogy nem ő rúgta ki, ezt ő is tudja, de az anya kimegy érte, segít másnak. Kb. Így fogná fel. Erre nem, te hárpia módon felpuffadsz és kéred hozzák be.
Felesleges.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!