Anyák! Ti éreztétek már úgy, hogy tehetetlenek vagytok? Mármint ha a gyereketek megállíthatatlanul rosszalkodik és sehogy sem tudtok hatni rá?
Figyelt kérdés
Van valami sztoritok ezzel kapcsolatbsn?2017. márc. 5. 15:16
51/61 anonim válasza:
Több, mint 2 év alatt sem sikerült változtatni, hogy még mindig sorstársakat keresel?!
52/61 anonim válasza:
"Mint kisgyermekgondozó tudom,hogy a legtöbb balhés,rossz gyerek azért olyan amilyen mert a szülő cseszik nevelni."
Konkrétan leírnád ez mit jelent? Mi az számodra, hogy 'nevelni'? Mit csinálsz nevelés címszó alatt egy őrjöngő 2 éves dac korszakossal? Vagy mással? Vered, elzárod vagy máshogy bünteted vagy miket csinálsz, írd meg konkrétan. De ne az intézményit, az teljesen más világ. Otthon, a saját gyerekről van szó.
53/61 anonim válasza:
Majd jön a "következetesnek kell lenni", "le kell ülni vele elmagyarázni neki", "példát kell mutatni", "higgadtnak kell maradni", "hidd el, megérti", és egyéb sablonos dumák... Vagy konkrét szituációra jönnek az utólag okos megmondó kapitányok...
54/61 anonim válasza:
Hányszor emeled ki még ezt a kiba kérdést????????????
55/61 anonim válasza:
2 és fél éve nem sikerült túljutnod ezen?!
56/61 A kérdező kommentje:
Nem :D
2019. júl. 3. 20:02
57/61 anonim válasza:
Nem bírom 😂😂😂😂 Már megint ezen töröd a fejed, hogy ki kellett emelni századjára is???
58/61 anonim válasza:
Igen, éreztem. Nekem az egész életem abból állt, hogy jöttem, mentem, csomó emberrek találkoztam stb. A gyerekemet is beírattam mindenféle programra, foglalkozásra. Viszont a sok inger miatt nagyon nyűgös, rosszalkodós lett. Sok időbe telt felismerni, hogy emiatt van, mert túl sok inger éri. Most már nem viszem annyi helyre, csak oda ahová ő is tényleg menni akar, így sokkal nyugodtabb lett :)
59/61 anonim válasza:
Ez egy lassan hat éves kérdés. Micsoda perverziód van,hogy kiemeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!