Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák! Ti éreztétek már úgy,...

Anyák! Ti éreztétek már úgy, hogy tehetetlenek vagytok? Mármint ha a gyereketek megállíthatatlanul rosszalkodik és sehogy sem tudtok hatni rá?

Figyelt kérdés
Van valami sztoritok ezzel kapcsolatbsn?
2017. márc. 5. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
75%

Jajj,hát mi a barátnőmmel a holdra készülünk száműzettni magunkat ezmiatt.3,5 és 1,5 éves fiaim vannak.És úton a kistesó.

Kisgyermeknevelő a szakmám,lefoglalok 12-20 gyereket,meg el is altatom Őket a sajátjaimat képtelen vagyok kordában tartani.Ha a nagy nincs oviba katasztrófa van.A szobai kisasztalon ugrálnak,táncolnak.Ágyneműt dobálnak.Még ebédet próbálok varázsolni az összes játékot kiborítják a dobozokból....a nagy elcsente egyszer az ollót szétvagdosott vele mindent.Lyukakat furkáltak a falba.A fal tiszta firka...stb stb.

Praktikák:Minden játék a szekrény tetején van,ami dobozban van és kiborítható lenne.Három bunkert csináltunk nekik,kettő a szekrény alsó polca egy a járókából készült.A nagyot igyekszem bevonni a főzésbe,mosogatásba,ezt suereti.A munkafolyamatok közt kártyázok a nagyal egyett vagy memorizunk,ilyesmi.De így is soat kiabálok sajnos...

2018. dec. 11. 21:30
 42/61 anonim ***** válasza:
47%
Mint kisgyermekgondozó tudom,hogy a legtöbb balhés,rossz gyerek azért olyan amilyen mert a szülő cseszik nevelni. Érdekes ha ki vannak jelölve a határok,ha merünk rá szólni a gyerekre,akkor semmi gond nincs.Csodálkozik a szülő,és nem hiszi el,hogy az otthon égedelem gyereke a bölcsiben egy angyal.Anyukák,nem kell félni a gyerekektől.Nevelni kellene.Ez a rengeteg szánalmas,panaszkodós hozzászólás csak elriasztja az ifjúságot a gyerekvállalástól. 3 gyerekem van,volt dackorszak,van kamaszkor,de sose táncoltak a fejemen!És pofont sem kaptak,egyszer sem!
2019. jan. 19. 13:00
 43/61 anonim ***** válasza:
60%

Egy gyerek otthon otthonosan érzi magukat, nincsenek annyira lekötve sem, mert azert egy szülőnek több is a dolga gyerek mellett, ezért engedik el jobban magukat.

Te sem ugy viselkedsz a munkahelyen mint otthon.

Nem kéne a szuloi es intezetis nevelést hasonlitgatni.

2019. febr. 16. 13:35
 44/61 anonim ***** válasza:
74%

*a gyerekek

A kérdésre pedig, engem az csinál ki ujabban, hogy amig en itthon szivesebben ülnék es pihennék, gyerekkel mindig pattogni kell valahova, kulonben megőrülnek 4 fal között

Egy kertes ház kincset ér

2019. febr. 16. 13:37
 45/61 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Mert az én gyerekem meg van nevelve
2019. febr. 16. 15:30
 46/61 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi szuperanya van itt 🤣
2019. febr. 20. 22:43
 47/61 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó:

Itt arc meg név nélkül elő lehet adni a tökéletességet, a rózsaszín cukormázt piros szalaggal átkötve. Néha olyan hitelesek, hogy még saját maguk is elhiszik.... 😂

2019. febr. 20. 22:54
 48/61 anonim ***** válasza:
42%
Hányszor emeled még ki a kérdést?
2019. márc. 30. 16:56
 49/61 A kérdező kommentje:
Szerintem még sokszor ;)
2019. márc. 30. 17:29
 50/61 anonim ***** válasza:
42%
UNALMAS MÁR...
2019. márc. 30. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!