Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák! Ti éreztétek már úgy,...

Anyák! Ti éreztétek már úgy, hogy tehetetlenek vagytok? Mármint ha a gyereketek megállíthatatlanul rosszalkodik és sehogy sem tudtok hatni rá?

Figyelt kérdés
Van valami sztoritok ezzel kapcsolatbsn?
2017. márc. 5. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk a negyedik fiam vált ilyen kis mindenlébekanállá. Már egy évesen ki kellett találnunk, hogy hogyan tartsuk távol a konyhától, a lépcsőtől. Mi komplett akadálypályát csináltunk itthon, mindent lezártunk kiskapukkal. Abban az időben nem volt merszünk vendégeket fogadni. :D

Manapság ő is épít itthon mindenféle bungikat, természetesen az ágyneműből :)

Csak akkor szoktunk ma már kiakadni, amikor reggeltől estig folyamatosan beszél megállás nélkül, mellé föl le rohangál és nem hajlandó kimenni az udvarra. Na az nehéz.

2017. márc. 13. 08:57
 12/61 anonim ***** válasza:
51%

Én megfigyeltem, akkor nem lehet vele bírni, ha szegénykém már mindent bevetett és mégsem kap figyelmet, pedig türelmes is.

Pl egy nap olyasmiket főztem egyszerre, ami nekem uj volt, odafigyelnem is kellett es irto sebesen akartam haladni, mert laztam hogy ugy is soká lesz kész, amig az egyik fenn, keszitettem a másik kettőt, folyamatban mosogattam, stb

Míg a gyermek stádiumai:

1. Nyugisan eljátszik, néha megmutatja az alkotását, aminek örülök

2.a konyhában kezd sertepertélni, megjavitotta a konyhapult fiokot, amin csak lestem, hogy miket tud ez a gyerek es ugráltam örömömben és nem értette, de mosolygott :)

3. Egyre többet van talp alatt, rá-rászolok, mást eszel ki(hozza a bebitaxit felnyulkálni..), anyának az is baj, kedvtelenül ácsorog

4. Elkezd fel alá járkálni mellettem oda vissza oda vissza oda vissza, hirtelen kiakadtam hogy ne itt őrüljön már meg, menjen, ott a rakat játék

5.bemegy, dobálozik, ha elteszem a jatékot, sír, ha másikat adok akkor is sír, a hiszti fajul, már semmi se jo, alig bírtam visszahozni a jókedvbe, elkezdtem vele kukucsolni amivel ki tudtam zökkenteni

El lett cseszve a hus, a főzelék..

De legalább megint jókedv, nevetés lett

...

2017. márc. 25. 17:10
 13/61 anonim ***** válasza:
30%
Igen, és alkoholista lettem miatta. Szétszedett a gyerekem idegileg. Ez a sztorim.
2017. jún. 26. 23:48
 14/61 A kérdező kommentje:
Mi történt, utolsó?? :/
2017. jún. 26. 23:52
 15/61 anonim ***** válasza:
16%
Azért az kemény lehet :/
2017. júl. 15. 21:54
 16/61 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem elég ha annyit írok van egy 3 évesem fiam meg egy 9 évesem meg egy 5 éves lànykám!!??Borzalmas sokszor azt mondom feladom nem vagyok anyának való😢😢
2017. júl. 19. 22:43
 17/61 érdekel0 ***** válasza:
51%

Én is szoktam mondani,ha szeretném az alkoholt,akkor tuti vedelném hordószám.

A kiabálás.Mindent akar és minden kell és mindezt ,mindig kiabálva.De tényleg MINDIG.

Dunsztom nincs mitévő legyek.

Ez pont olyan,amit nem hagy rá az ember,de 1000edszerre is a KIABÁLÁS.

Tökre sz@rik a következetességre.

10/7 alkalommal visítva is kel.

Lassan 3 éves.

2017. szept. 24. 21:54
 18/61 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom ismeritek-e, de régebben ment a tv-ben a Szuperdada című műsor, ahol egy nő olyan családokon segített, ahol kezelhetetlen volt a gyerek. Nagyon jó módszerei voltak, tanulságos volt. Torrenten is fenn van, érdemes belenézni.
2017. okt. 15. 18:38
 19/61 anonim ***** válasza:
41%

Igen. Éreztem már azt...sőt...most is azt érzem,hogy tehetetlen vagyok.

A világ legszebb dolgát kaptam. A gyerekeimet.

De..tudjátok mit? Sokszor a lányomat (3 lesz) egy kis kanál vízben..folytassam? :)

Sztori? Millió 1 van.

De a legegyszerübb ha azt írom,

mindig,mindenen,mindenkor megy a hiszti.

Nagyon nehéz kezelni. Föleg hogy 2,5 hónapja megszületett az öccse...

2017. okt. 15. 20:30
 20/61 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer az akkor 3 év körüli lányom csapott egy olyan hisztit amit nem tudtam már kezelni....lehet már nem is akartam...kimentem a konyhába, fél liter hideg víz ment az arcába....onnantól elég volt annyi, hogy hozzam a vizet? Lehet nem a legjobb megoldás volt de hatott...most 11 éves azóta is emlegeti.
2017. okt. 15. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!