Mennyire vagyunk kötelesek elviselni egy szomszédban lévő autista gyerek ordítozását?
Letámadjátok a kérdezőt, amiért nem tudja elviselni a beteg gyermek állandó üvöltözését.
De ha a ti szomszédotokban menne ez nonstop, már nem lennétek ilyen véleménnyel!
Se pihenni, se aludni, semmit nem lehet csinálni nyugodtan, ott, ahol az ember él, abban a házban, amibe lapátolja minden hónapban a hitelt, hogy ne az utcán éljen, fokozzam még?
Én mindennap 02:30kor kelek, hogy dolgozni menjek (29 éves nő vagyok). Bizony ehhez le kell feküdnöm már 18.00kor, hogy ne legyek agyonverve másnap. Ha a szomszédban üvöltözne valaki állandóan, és emiatt nem tudnék aludni, egy olyan idegbeteggé válnék rövid úton, aki folyamatosan sír ettől a helyzettől (ismerem magam, nem bírnám cérnával).
Borzalmas, hogy egy gyermek beteg. Ez az autizmus, meg a többi betegség is, nagyon fájdalom egy szülőnek, és egyik gyerek sem érdemli meg ezt a sorsot. Tudom, hogy nem lehet kontrollálni ezt az üvöltözést, amit csinál, hiszen BETEG. De nem várhatjátok el senkitől, hogy bárki élete mindennapjait beáldozza a tűrés oltárán. Ott, ahol él, alszik, pihen, gyarapszik.
#52 az a baj hogy valahol mindkét félnek igaza van, mert igaz hogy egy idegroncs leszel a gyerektől, de nem dobhatod ki szülőt, neki is nehéz, ez sajnos az a szituáció ahol senki sem nyerhet.
Itt tulajdonképpen az lenne talán az egyetlen megoldás ha beadja autista otthonba, HA van a környékén és HA ezt a szülő egyáltalán meg tudja fizetni, de lehet utána a gyerek meggyűlöli a szüleit.
Helyes, örülök, hogy lecsengett a dolog.
Amúgy egy autista gyermek anyukája vagyok, és mi már 2x költöztünk. Az én gyerekem nem súlyos eset nagy szerencsékre, tehát nem mi zavartunk, hanem minket zavartak: A lépcsőházi láncdohányosok, a hajnalban ajtót csapkodók, a szintén hajnalban magassarkúban fölöttünk kopogó qva, stb..
Soha - soha nem költözünk még egyszer társasházba.
Szegény apukának pedig rescept...Knehéz neki, hidd el!!
Te meg költözz, aztán bográcsozz a kertben a haverokkal! ;)
És a flex ébresszen minden reggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!