Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy gyereket nem lehet...

Ha egy gyereket nem lehet csöndre oktatni, akkor egy kutyát se? Mit vannak sokan oda, ha ugat a szomszédban a kutya?

Figyelt kérdés

Azt mondják, milyen szemét ember már az, aki azért feljelenti a szomszédját, emrt kiabálnak a gyerekei! És hogy egy gyereket nem lehet így csöndre utasítani!

De ha ez igaz, akkor a kutyát se lehet csöndre kényszeríteni?

Sokan kivannak akadva, hogy ugat a szomszéd kutya sokat! De a kutyát se lehet csöndre parancsolni nem?

2014. febr. 10. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt lehet!
2014. febr. 10. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Az én kutyám pl ha ugat fölöslegesen és rászólok azonnal abbahagyja este meg már tudja hogy alszunk és ha hall valamit, akkor nem hangosan ugat csak nagyon halkal piciket vakkant. Hogy ez kinti kutyánál megtanítható e azt nem tudom, nekem benti van, bent kontrollálja az ugatást, de ha kint van akkor az enyém is megugat mindent. Meg gondolom fajtól is függ.
2014. febr. 10. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt lehet (és kellene is) csöndre nevelni. Az már más kérdés, hogy ma már a legtöbb ember a saját ivadékával se tud mit kezdeni.
2014. febr. 10. 17:00
 4/8 anonim válasza:

A környékünkön van egy lakás, ahol napközbe állandóan ugat a kutya (gondolom maga van, ki szeretne menni, vagy csak nincs egyedülléthez szokva), de úgy, hogy ha a ház előtt elsétálok akkor is hallom (10 emeletes panel...).

Szóval ilyen esetben meg tudom érteni, hogy zavarja a szomszédokat, a kutyát lehet és KELL is tanítani/megszoktatni bizonyos dolgokra.

2014. febr. 10. 17:31
 5/8 Akiteki ***** válasza:
Nálunk a 15 kutya csendben van, kivéve ha jön a postás vagy a kukásautó. Olyankor meg rájuk szólok. A szomszéd két pulija egész nap ordít.
2014. febr. 10. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem az a baj,hogy ugat,hanem a huzamos,indokolatlan ugatás a gond,ami unalombõl,meg nem kellő lemozgatásból adódik.Teljesen másként ugat egy jelző kutya és másként egy unatkozó dög.A monoton ugatásnál kevés idegesítőbb dolog van.Napi sok órában,éjjel nappal.Kiborító.
2014. febr. 10. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ki lennék akadva, ha itt csaholna folyton egy kutya, és azt kéne hallgatnom szakadatlan.

Volt ilyen szomszédom, és kínszenvedés volt.

Olyan is volt, ahol a gyerek üvöltött folyton, marhára zavaró volt.

Olyan kutya nincs szerintem, aki magától azért ugatna fél napot, mert azt szereti a legjobban. Az ilyen esetek felelőtlen gazdikról tanúskodnak, akik lusták kivinni/lefárasztani a kutyáikat, és sz*rt nem foglalkoznak velük, csak úgy tartják őket a lakásban.

Az a gond, hogy ha valaki ilyen szinten hanyag,azt tényleg nem fogja érdekelni ha az egész lakóközösséget zavarja.

2014. febr. 10. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy, az ordító gyerekes szomszéd is olyan volt, hogy bennt volt a gyerek egész nap!!! a lakásban ordított, az anyjuk meg néha ordított hogy hallgass már.

Hát, ha nekem a gyerekkoromat egy szobában kellett volna eltöltenem, szerintem én is ordítottam volna.

Nem csendre kell kényszeríteni a gyereket, vagy mást, hanem olyan lehetőségekhez juttatni az életben, hogy ne legyen folyton nyűgös/hisztis... tehát, kivinni a szabadba, sétálni, kirándulni stb. Ez mégcsak pénzbe sem kerül.

2014. febr. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!