Értelmi sérült gyerek artikulálatlanul üvölt a szomszédban. Hogyan tovább?
Türelemmel.
Egy jó hangszigetelés sem árt a közös falra, ha tényleg nagyon zavaró.
szegényeknek elég bajuk lehet így is, hogy még nem tetted szóvá...
Tudom, hogy meredeken hangzik, de érdemes lenne összeismerkedni velük. Ha picit ismered őket, a gondjukat, akkor talán könnyebb elviselni, mintha vadidegenek lennének. Idegent kevésbé sajnál az ember és kevésbé tud megértő lenni.
Persze így is nehéz lehet nektek hallgatni. :(
Küldd rájuk a gyermekvédelmit meg a gyámügyet! Attól biztosan nem lesz sérült a kicsi!
Nekem autista lányom van, és mikor ideköltöztünk ő állandóan hangosan sírt, nem lehetett megnyugtatni. Drága szomszéd ránk küldte a fent említett két szervet.... utána már az ablakot is kinyitottam, hogy tuti, hogy hallják!
Amikor bemutatkoztunk nekik, direkt elmondtuk, hogy ez várható...mégis voltak ilyen kedvesek.
Bezzeg a másik szomszéd...ő inkább áthozta a hasonló korú gyermekét játszani, hátha segít valamit.
És ez nem lakás, hanem egymástól távol eső kertesházak!
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy inkább hagyd őket békén, meg van a maguk baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!